CNR Food Istanbul başlıyor

Gıda sektörünün en kapsamlı uluslararası ticaret platformu olma hedefiyle Türkiye’de ilk defa gıda, ambalaj ve ev dışı tüketim sektörlerini aynı çatı altında buluşturacak olan ‘CNR Food Istanbul, CNR Ambalaj İstanbul fuarları ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçilerinin Buluşması’nın açılışını Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yapacak.

CNR Holding tarafından, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin (ETÜDER) iş birliğinde düzenlenecek olan CNR Food Istanbul, CNR Ambalaj İstanbul fuarları ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçilerinin Buluşması, 20-23 Eylül 2017 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

Bakan Bülent Tüfenkci de açılışa katılacak

Bin 500 markanın yer aldığı, üç sektörün tek çatı altında buluştuğu organizasyon, 80 bin metrekarelik alanda düzenlenecek. Fuara toplam 85 ülkeden, 65 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Türkiye’nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yapılacak organizasyonun açılışı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mete, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel’in katılımı ile gerçekleştirilecek.

Uluslararası ve yerli şeflerden yemek şovlar

Dört gün sürecek CNR Food Istanbul Fuarı ile Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Buluşması'nda, ABD, Peru, Belçika, Hindistan’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından ünlü şefler birbirinden özel lezzetleri ziyaretçilerin beğenisine sunacaklar.

CNR EXPO Yeşilköy'deki fuar, dünya lezzetlerinin buluşacağı yemek şovlarının yanı sıra düzenlenecek seminerler ile de dikkat çekiyor. CNR Food Istanbul kapsamında düzenlenecek seminerlerde, Türkiye’de yeterince bilinmeyen dünyanın en sağlıklı gıdalarından helal gıda konusunda karşılaşılan problemler ve çözümlerine kadar pek çok konu masaya yatırılacak.

- Gıda Hattı, Güncel bölümünde yayınlandı
https://www.gidahatti.com/haber/11579955/cnr-food-istanbul-basliyor