TEMA Vakfı’ndan İzmir için fidan bağışı kampanyası

TEMA Vakfı, İzmir’in Karabağlar mevkiinde çıkan ve kuvvetli rüzgar nedeniyle büyük bir alana yayılan orman yangınının ardından İzmir’in ağaçlandırılması için bir çalışma başlattı. Dileyen herkes TEMA Vakfı’nın Türkiye İş Bankası Levent Şubesi (1035) TR18 0006 4000 0011 0351 2730 60 numaralı banka hesabına fidan bağışı yaparak çalışmaya destek olabiliyor.

TEMA Vakfı, İzmir’in ağaçlandırılması için Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işbirliğinde başlattıkları çalışma kapsamında, “İzmir’in Dağlarında Yine Çiçekler Açsın” sloganıyla fidan bağışı çağrısı yaptı.

“Fidan bağışı ile kayıplarımızı bir nebze telafi edebiliriz”

Yaşanan yangınların ardından Türkiye’de hassasiyetin daha da yükseldiğinin altını çizen TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “İzmir’in Karabağlar mevkiinde çıkan orman yangınlarındaki kayıplarımız hepimizin yüreğini yaktı. Binlerce ağaç ile birlikte orman ekosisteminin vazgeçilmez parçası olan çok sayıda canlı yangınlarda yaşamını yitirdi. Kaybettiğimiz canlar geri gelmeyecektir, ancak Orman Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle başlattığımız fidan bağışı kampanyası ile bir nebze olsun yaşanan kayıpları telafi edebilmeyi istiyoruz. İzmir’in dağlarında yeniden çiçekler açsın diye herkesi fidan bağışı yapmaya ve destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

İzmir’in ağaçlandırılmasına destek vermek isteyenler için hesap numarası:

Hesap Adı: TEMA Vakfı

Şube: Türkiye İş Bankası Levent Şubesi (1035)

IBAN: TR18 0006 4000 0011 0351 2730 60

- Gıda Hattı, Çevre bölümünde yayınlandı
https://www.gidahatti.com/haber/11578840/tema-vakfindan-izmir-icin-fidan-bagisi-kampanyasi