Boğa Burcu Kadınları için Moda ve Stil

Nasıl harika görünüp hem de giydiklerinizin içinde rahat edebileceğinizi hiç düşündünüz mü? Giyim konusunda tereddütleri olan biri olduğunuzu düşünüyorsanız bu yazıyı mutlaka okumalısınız.

Dışarı çıkarken ne giyeceğimizi düşündüğümüz her dakika çok değerli. Hangi renk ve kesimin size en çok yakıştığını biliyor musunuz? Panik yapmayın! Bu sorularla nasıl başa çıkacağınızı biliyoruz. Burcunuz kişiliğiniz hakkında sandığınızdan daha fazlasını söyler. Genel olarak, ne giyeceğinizi seçerken, arkadaşlarınıza moda ipuçları verirken ve en iyi doğum günü hediyesini seçerken burcunuzla ilgili bilgileri kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu Kadınları için Moda ve Stil

Moda söz konusu olduğunda Boğa ile ilgili tarzları düşünürsek, bunlar çoğunlukla vücudun üst kısmı ile ilgilidir. Boğa burcunun güzel boyun göstermesi önemlidir. İster erkek ister kadın olun, boyun kısmı çok çekici ve vurguya ihtiyacı olan bölgenizdir. Ayrıca bu kısım vücudumuzdaki en ince kısımdır, öyleyse neden göstermiyorsunuz? Burcunuz Venüs tarafından yönetiliyor ve bu gezegen çok kadınsı olmasına rağmen yumuşak, lüks ve rahat her şeyi kaldırabiliyor. Kadife gibi yumuşak ve ipek gibi pürüzsüz kumaşlara dikkat edin. Doğaldırlar, bu nedenle vücudunuz ekstra rahat olacaktır. Aynı zamanda hoş bir görünüme sahiptirler. Sizi en iyi perspektiften gösterecek basit bir şeye ihtiyacınız varsa, yuvarlak yaka ve V yaka en iyi seçimlerdir. Rengarenk denemelerden korkmayın, rengarenk kıyafetler sizi biraz ferahlatmak için iyi bir seçim olacaktır. Parlak kıyafetlerden hoşlanmıyorsanız pastel pembe ve şeftali tonlarına bir göz atın.

Yükselen Burcunuza Göre Moda ve Stil

Güneş burcunuz, kişiliğinizin oluşumunda kilit rol oynar. Yükselen burcunuz ise tarzınız, kişisel makyaj ve moda zevkleriniz üzerinde etkili olur. İşte yükselen burcunuza göre moda ve stiliniz:

Oğlak: Yükselen burcu oğlak olan kişiler oldukça hırslıdır ve büyük hedefleri vardır. Yükselen burcunuz Oğlak ise her zaman her şeyin nasıl yapılacağına dair bir planınız vardır. Çoğunlukla Oğlaklar, liderlik yeteneğine sahip olan ciddi insanlardır. Bu kişiler pratiktir. Her alanda her zaman iyi yöneticiler olurlar. Tüm bu karakter özellikleri de moda tercihlerine yansır. Yükseleni oğlak olan insanlar "pahalı" görünmekten hoşlanırlar. Kaliteli ve güzel görünen şeyleri bulma yetenekleri vardır ancak bu kıyafetlere büyük paralar harcamazlar. Farklı şeyleri ve aksesuarları bir araya getirmeyi severler. Bu konuda oldukça başarılıdırlar.

Kova: Dünyayla ve zihinleriyle uyum içinde yaşayan dünyaya açık insanlardır. Bu insanlar çok arkadaş canlısı, iletişim yetenekleri kuvvetli ve sorgulayıcıdır. Zihinsel odaklı, sürekli analiz eden, düşünen ve çok aktif kişilerdir. Kovalar her zaman yeni bir şey arar. Tarza gelince, Kova çok benzersiz ve özeldir. Çoğunlukla modayı takip etmekten hoşlanmazlar ve marka kıyafetler satın alma ihtiyacı duymazlar. Şık ve rahat şeyleri tercih ederler. Yükseleni kova olan kişiler genellikle e trend olup olmadığına bakılmaksızın sevdikleri ve rahat ettikleri kıyafetleri giyerler. Herhangi bir kumaşta rahat edebilirler ve spesifik seçimleri yoktur.

Balık: Çok hassas, ılımlı ve içgüdüsel kişilerdir. Çoğu zaman sanatta yeteneklidirler ve iyi bir hayal gücüne sahiptirler. Yükseleni Balık burcu olan kişiler, etrafındaki insanların dikkatini çeken, etkileyici, duygusal ve sanatsal kişilerdir. Balık ile iletişim kurduğunuzda anlayış ve endişe ile karşılaşacaksınız. Bu hassas kişiler aynı zamanda oldukça şefkatlidir. Balıklar rahat kıyafetleri sever ve tarzlarını kendileri oluşturur. Ancak hassas özleri nedeniyle eşyalarının güzel, abartılı ve sıra dışı olmasını isterler. Yükselen burcu Balık olan kişiler sadece onlara özel üretilmiş, benzersiz şeyler almayı sever.

Koç: Savaşçı tavır, cesaret ve güç Koç'un temel özellikleridir. Kendilerine çok güvenir ve bunu göstermeyi severler. Bu burcun yeteneği bilimdir. Yükselen burcu Koç olan kişiler herhangi bir bilim dalında başarılı olabilirler. Koç burcunun tarzı bu yükselen burcun iç dünyasını yansıtır. Yükseleni Koç olanlar, çalışma hayatında resmi ve güçlüdür. Boş zamanlarda ise parlak, sportif ve çekicidir. Koç'un parlamaya ve güçlü görünmeye ve hissetmeye ihtiyacı vardır. Bu nedenle bu kişiler, parlak, şık renkleri seçerler.

Boğa: Bu yükselen burcun insanları genellikle sakin, dingin ve pratiktir. Bu tür insanların özelliği, dünyayı onlar için anlaşılır kılan duygusallıklarıdır. Çevrelerini görmez ve duymazlar, ancak neler olup bittiğini çok iyi hissederler. Yükselen burcu Boğa olan insanlar müzikte veya resimde iyidir. Sofistike bir birey olan Boğa, klasik tarzı, çekici ve doğal kumaşları, pastel tonları tercih eder. Bu kişiler genellikle klasiklere bağlı kalırlar. Moda trendlerini takip etmekle ve en yeni koleksiyonları araştırmakla ilgilenmezler. Kaliteli, güzel ve şık klasikler satın alırlar.

İkizler: Sürekli yeni fikirler arayan meraklı ve aktif insanlar olarak bilinen İkizler burcu kişileri asla durmazlar. Unutmamalısınız ki İkizler'de iki kişilik vardır. Bu tür insanların sırrı ikiliklerindedir. Genel olarak İkizler eğitimde başarılıdır. Ayrıca da harika gezginlerdir. Ancak İkizler genellikle kararlarını, fikirlerini ve hedeflerini sık sık değiştirmesi ile bilinir. Bu kararsızlık onların tarzına da yansır. Uyumsuz görünen şeyleri başarıyla kombinleyebilirler. Bu tür giysilerde harika ve kendinden emin görünürler. Aksesuarları severler.

Yengeç: Bu kişiler aileye diğer her şeyden daha çok değer veren insanlardır. Yengeçler hassas insanlardır. Ancak bu tür insanlar duygularını gizlerler. Bu yüzden anlayışa ve desteğe ihtiyaçları vardır. Yengeç burcu kişiler oldukça yaratıcıdır; akıllarına en inanılmaz fikirler gelir. Yengeçlerin kumaş seçimi modern klasiklerden yanadır. Yükseleni Yengeç olan kişiler yumuşak ve tensel dokuları tercih eder. Kıyafetlerinin içinde rahat hissetmeyi severler.

Aslan: Diğer insanların dikkatini çekmeyi en çok seven, yaratıcı kişilerdir. Yükselen burcu aslan olan kişiler iş hayatında enerji doludur, ancak evde, sakin ve rahat bir ortamda dinlenmeleri gerekir. Aslanlar iyi liderlerdir. Genellikle bu tür insanlar çok karizmatiktir. İnsanları etraflarında toplayabilir ve onları bir şeyler yapmaya teşvik edebilirler. Aslan için iyi görünmek oldukça önemlidir. Bu insanlar modayı sever ve en yeni trendleri takip eder. Markalarından bağımsız olarak kıyafetlerinin kaliteli olmasını isterler.

Başak: Yükselen başak burcunun ana özelliği analitik bir zihin, rasyonellik ve amaçlara bağlı olmaktır. Mesleki bilgi birikiminin zenginleştirilmesi ve hedeflere ulaşmak Başak burcunun özgüveni için son derece önemlidir. Her şeyin plana göre olmasını isterler. Moda tercihlerine gelince, Başaklar rahat, fonksiyonel ama modaya uygun kıyafetleri sever. Seçme şansları var ise markalı ürünleri tercih ederler. İdeal görünmeyi severler.

Terazi: Yaratıcı, düşünceli, diplomatik, sosyal açıdan bilinçli kişilerdir. Bu burcun insanları çok aktiftir. Aynı anda birkaç şey yapabilirler. Sakinlik uyum ve dengeyi korumak onlar için önemlidir. Bu insanlar her şeyde güzelliği sever. Güzel şeyler onların ruh halini olumlu yönde etkiler. Moda zevklerine gelince, Terazi her zaman güzel ve modern görünmelidir. Ancak kumaş seçiminde rahatlık görüntüden önemli olabilir. Diğer insanların görünüşleri hakkındaki düşünceleri Teraziler oldukça için önemlidir.

Akrep: Duygusal, iddialı, derin duygulu, cesur kişilerdir. Akrepler finansal alanda güçlüdür. Yükseleni Akrep olan insanlar, iş geliştirme ve iş fikirlerini hayata geçirme yeteneğine sahiptir. Çoğu zaman başarılı doktorlardır. Bu tür insanların benlik saygısı yüksektir. Gücü severler ve bunu gösterirler. Ancak bu kişiler maymun iştahlı olabilirler. Karakterin tüm bu özellikleri Akrep tarzlarına yansır. Bu yükselen burcun insanları görünümlerine büyük önem verirler. Düzgün, şık ve zarif olmak onlar için çok önemlidir. Diğer insanların sadece yetenekleri ve başarıları için değil, aynı zamanda görünüşleri için de kendilerine saygı duymasını isterler.

Yay: Tutkulu, iyimser, inanç dolu insanlar olan Yay burçları maceralar olmadan yaşayamaz. Kendiliğinden bir yere gitmeleri veya plansız iş yapmaları kolaydır. Enerji doludurlar ve her zaman yeni hedeflere ulaşmaya hazırdırlar. Yaylar cesurca stillerini değiştirebilirler. Görünümlerine renk katar, daha hareketli görünmek için aksesuarlar kullanırlar. Bu tür insanlar sıradan görünmekten hoşlanmazlar. Sıra dışı kıyafetleri veya aksesuarları severler.

- Gıda Hattı, Astroloji bölümünde yayınlandı
https://www.gidahatti.com/haber/11569593/boga-burcu-kadinlari-icin-moda-ve-stil