Ebeveynler için astroloji: Yengeç burcu çocukları

Ebeveynlerin davranışları, çocuğa karşı yaklaşımları çocuğun gelecekteki gelişimini belirleyen en önemli faktörlerden birisidir. Çocuğun iyi ve kötü özelliklerinin tümü, önemli ölçüde ebeveyn yaklaşımlarının sonucudur. Çocuğun, gizli kalmış ve hayata geçirilememiş tüm potansiyeli ebeveynlerin başarısızlığı olduğu gibi her başarısı da onların sıkı çalışmasının sonucu olabilir.

Ebeveynler çocuklarına neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamayı öğreterek çocuklarının gelişimine katkı sağlamalıdır. Çocuk hayatın zorluklarıyla nasıl yüzleşeceğini ve üstesinden nasıl geleceğini bilmelidir. Bu önemli süreçte, ebeveynler kendi çocukluklarını yaşarlar, kendi eylemlerini ve yaşadıkları zorlukları çocuğa yansıtırlar.

Çocuğunuzla ilgili astrolojik işaretleri okurken, olumlu yönlerin üzerinde daha fazla yoğunlaşın. Kötüye gidebilecek şeylerin biraz emek harcayarak daha iyiye doğru yönlendirilebileceğini unutmayın. Bazen bu değişiklik kolayca yapılabilse bile bazen çok fazla emek harcanması gerekebilir. Yine de, nihai sonuç bunu yapmaya değer.

Yengeç Burcu Çocukları

Yengeç burcunda olan kişiler oldukça hassas ve duyarlı bir yapıdadır. Etraflarındaki insanları önemserler ve onlar ile ilgilenmekten mutlu olurlar. Sezgileri kuvvetli olduğu ve genellikle duyguları onları yönlendirdiği için diğer insanların neler hissettiklerini veya neye ihtiyaç duyduklarını kolayca anlayabilirler. Diğer insanlara karşı çok naziktirler. Kendi ihtiyaçlarını unutma pahasına her zaman yardım elini uzatmaya hazırdırlar. Sadık ve güvenilirdirler. Çok hassastırlar ve kolayca incinebilirler. İncindikleri zaman yaraları derindir ve iyileşmeleri uzun zaman alabilir. Bu yüzden güvende hissetmeye ihtiyaç duyarlar.

Yengeç burcundaki çocukların güvende olduklarından emin olmak için çok fazla sevgi ve ilgiye ihtiyaçları vardır. Macera aramak için evden uzaklaşmayı değil, evde olmayı tercih ederler. Onların en büyük sorunu sevgileriyle uğraşmaktır.

Ebeveynlerin temel amacı, duygusal sıkıntıların nasıl üstesinden gelineceğini yengeç burcu çocuklara öğretmek olmalıdır. Yengeç burcundaki çocuklar için her şey, büyük ölçüde bağlı kaldıkları çocuklukta başlar. Zorlukları kendi başlarına aşmak için disiplinli olmaları gerekir. Kendilerine özgüvenli ve cesur kişilikler kazandırmak için anne babaları onları çok fazla şımartmaktan kaçınmalıdır. Bu burçtaki kişiler çevrelerine karşı oldukça koruyucudur ve başkalarının sorunlarını çözmek için çok zaman harcarlar.

Sanat konusunda oldukça yeteneklidirler ve çoğu zaman ünlü müzisyenler, yazarlar veya şarkıcılar bu burçtan çıkar. Doğuştan bir sanatçılıkları vardır ve sahnede hemen hemen her rolü oynayabilirler. Hayvanlara bayılırlar ayrıca mutfakta farklı yemekler hazırlamayı severler. Genellikle aynı anda birçok farklı yeteneğe sahip olurlar.

Bu harika çocuklar başkalarının duygularını tam olarak anlar ve yetişkinlerin yalanlarını kolayca yakalayabilir. Bu nedenle, onlara eşit davranmak ve onlara karşı dürüst olmak büyük önem taşımaktadır.

Yengeç burcunda doğan kişiler, aile meselelerini diğer burçlara göre çok daha fazla önemser ve bu nedenle ev dışında olan şeylerden etkilenebilir. Yengeç burcu çocuklara doğru rehberlik etmek önemlidir. Ailenin önemini çok iyi bilirler ama aynı zamanda dışarıdaki dünyayla da uğraşmak zorundadırlar.

Çoğu zaman, ebeveynlerinin yanlış muamelesi nedeniyle, Yengeç çocukları birçok korkuyla büyürler ve dünyadaki tüm olup bitene dayanamazlar.

Çocukken henüz kendilerini yeterince koruyamadıkları için korunmaya ihtiyaç duyarlar. Aşırı duygusal durumlar herkes için tehlikeli olsa bile, özellikle de Yengeç burcundaki kişiler için daha fazla tehlikelidir. Çoğu zaman, zorluklar ortaya çıktığında, saklanmak için "kabuklarına" geri dönerler ve içe kapanırlar. Yine de, tüm sıkıntılarla yüzleşmek zorundadırlar çünkü bu, hayatın kaçınılmaz bir parçasıdır.

Yengeç burcundaki çocuklar ile iletişim özgür ve açık bir şekilde yürütülmelidir. Duygusal baskıdan kaçınılmalıdır ancak yengeç burcu çocuklar çok fazla şımartılmamalıdır. Bu durum, karakterlerini oldukça yumuşak ve kararsız hale getirebilir.

Arkadaşlarına ve sahip oldukları şeylere sıkı sıkıya bağlı kalırlar. Onlardan pek ayrılmazlar. Bu konuya da dikkat edilmesi gerekir, çünkü her hangi bir şeye bağımlı hale gelebilirler. Ebeveynleri onlara her şeyi kendi başlarına yapabilecekleri konusunda rehberlik etmelidir.

Uyum Haritası

Anne: Yengeç çocuğu için en uyumlu anne Yengeç veya Balık burcu bir annedir.

Baba: Akrep veya Boğa baba, bir Yengeç çocuğu için uyumluluk açısından en uygun olanıdır.

Doğum – 6 ay arası: Çok güzel, sevimli ve genellikle aç bebeklerdir. Etraftaki atmosfer konusunda gerçekten hassas olurlar. Anneye bağlıdır ve başkasına pek gitmez. Banyo yapmayı sever. Ay'ın evresine göre ruh halleri değişebilir.

6 – 18 ay arası: Utangaç, hassas ve kucaklanası bebeklerdir. Meraklı, utangaç, etrafındaki dünyayı araştırmak için rehberliğe ve nazikçe teşvik edilmeye ihtiyaç duyarlar. Lezzetli yemekleri severler ama yemek konusunda seçici olurlar. Doğayı çok severler. Bu nedenle uzun yürüyüşler onlar için uygundur. Her zaman destek ve pozitiflik ararlar.

18 ay - 3 yaş arası: Çok fazla tartışmaya neden olan daha sinirli bir kişiye dönüşebilirler. Genellikle çok sevimli, sinirli, inatçı, dikkatli ve aynı zamanda içe kapanık olurlar. Oldukça azimli olmalarının yanı sıra mızmız olabilirler. Tüm kelimeler kalplerine işler bu nedenle aşırı tepki verebilirler.

3 – 6 yaş arası: Hassas, bloke edici ve bazen kararsız olurlar. Ebeveynler, bu sevimli küçük bebeğin büyümesine ve daha bağımsız olmasına izin vermekte zorlanabilir. Yaratıcılıklarının arttığı bu dönmede birden hayali bir arkadaş belirebilir. Ebeveynlerin pozitif ve teşvik edici bir atmosfer sağlaması ve güçlü bir rehber olmaları yengeç burcu çocuklar için oldukça önemlidir.

- Gıda Hattı, Burç Yorumları bölümünde yayınlandı
https://www.gidahatti.com/haber/11549158/ebeveynler-icin-astroloji-yengec-burcu-cocuklari