D&R indirimleri Black Friday Efsane Cuma 2021 ne zaman? Hangi markalar indirim yapacak?

D&R indirimleri Black Friday Efsane Cuma 2021 ne zaman? Hangi markalar indirim yapacak? Black Friday 2021 (Efsane Cuma) yaklaşıyor. Tüm dünyada merak ve ilgi ile beklenen bu günde tüketiciler birçok indirimli ve kampanyalı ürünler ile karşılaşacak. Black Friday ne zaman? Hangi markalar indirim yapacak? Şahane Cuma, Efsane Cuma ve Beklenen Cuma da aynı kampanya mı?

Alışveriş tutkunları sabırsızlıkla Black Friday Efsane Cuma (Kara Cuma) indirimlerini bekliyor. Her zaman olduğu gibi gidahatti.com olarak 2021 yılındaki indirimleri yine sizin için derledik. Black Friday 2021 ne zaman? yazımıza gitmek için buraya tıklayabilirsiniz...

Kara Cuma nedir? Nerden çıktı?

Kara Cuma, Amerika’da Şükran Günü’nden sonraki ilk cuma gününe deniyor. Bu gün 1932 tarihinden beri Noel alışveriş sezonun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Kara Cuma gününde mağazalar çok erken saatte açılır ve normalinden geç saatlerde kapanır.

Black Friday 2021 ne zaman?

Ülkemizde de son yıllarda bu tarihlerde önemli indirim kampanyaları düzenleniyor. Dünya çapında Black Friday olarak bilinen bu gün ülkemizde Kara Cuma, Efsane Cuma, Şahane cuma isimler ile de biliniyor.

Bu yılki indirimlerin en çok yoğunlaştığı tarih 26 Kasım 2021 olacak. Ancak birçok firma şimdiden kampanyalarını duyurmaya ve indirim uygulamaya başladı.

Black Friday ne kadar sürüyor?

Genellikle 4-5 gün arasında süren kampanya, Cuma'dan Pazartesi gününe kadar sürüyor. Bu yıl indirimlerin 21 - 26 Kasım tarihlerinde uygulanması bekleniyor.

| Alışveriş çılgınlığı günleri... |

Black Friday 2021 indirimleri! Hangi markalar indirim yapacak?

Kara Cuma'da, birçok marka indirime giriyor. Hem elektronik ortamda hem de markaların mağazalarında birçok indirim ile karşılaşabilirsiniz. Türkiye'de bulunan birçok marka Kara Cuma'da indirime giriyor.

Türkiye'de Black Friday, Efsane Cuma, Şahane Cuma, Beklenen Cuma gibi isimlerle yapılan tüm kampanyaları sizler için derledik. Buyrun dilediğiniz kampanyaya tıklayarak indirimli alışverişin keyfini çıkarın...

Tüm kampanyalar burada!

Black Friday indirim kuponu bulabileceğiniz adresler

Alışveriş sitesi indirimleri

Giyim markaları indirimleri

Teknoloji & beyaz eşya indirimleri

Kozmetik ürün indirimleri

Mobilya indirimi

Kitap indirimleri

Yiyecek içecek indirimleri

Her kategoride oldukça büyük indirim yapılan bu günde, özellikle sonbahar ve kış ürünlerini satın alabilirsiniz. Elektronik eşya, kozmetik, kıyafet gibi ürünlerde yapılan indirimler ile alışveriş avantajlı bir hale geliyor.

Efsane Cuma nedir? Kara Cuma ile aynı mı?

Geçtiğimiz yıllarda Kara Cuma kampanyasının ismi nedeniyle aldığı tepkileri göz önünde bulunduran bazı firmalar, bu yıl kampanyasını Efsane Cuma başlığı altına yapıyor. Burada öne çıkan firmalardan biri Hepsiburada. Hepsiburada, kampanya sayfasında da mobil cihazlarda kullandığı logosunda da Efsane Cuma başlığını kullandı.

Şahane Cuma nedir?

Şahane Cuma da tıpkı Efsane Cuma gibi alternatif isim arayışından neticesinde kullanılan bir kampanya adı. D&R ve Medimarkt bu yılki kampanyasında Şahane Cuma temasını kullanıyor.

Amazon Türkiye de farklı bir isimle katılıyor

Dünyanın elektronik ortamdaki en büyük alışveriş sitesi olan Amazon Türkiye de Beklenen Cuma adıyla kampanya yapıyor.

Black Friday için 1 hafta kala, Amazon kendi indirimlerini başlattı. Siz de amazon.tr adresinden indirimleri takip edebilirsiniz. Amazon Türkiye sayfasından da indirim fırsatlarını görebilirsiniz.

İndirimli alışveriş yaparken güvenliği elden bırakmayın

Kara Cuma yanaşırken pek çok marka, mağaza ve e-ticaret sitesi fırsat indirimlerine başladı. Bilgisayar korsanları ve siber suçlular ise bu dönemi fırsat olarak görüyor. İnternetten alışveriş yaparken korsanlara para kaptırmamak için ne yapabilirsiniz? İşte en önemli güvenli alışveriş tüyoları...

Yalnızca size ait cihazlardan alışveriş yapın

Herkrese açık Wi-Fi'den alışveriş yapmayın

Sanal kart kullanın

Güvenlik yazılımınızın güncellemesini yapın

Adres çubuğunda ne yazdığına dikkat edin

Gerçek olamayacak kadar iyi bir indirim gördüğünüzde şüpheci olun

Alışveriş sonrasına mutlaka kredi kartı ekstrenizi kontrol edin

- Gıda Hattı, Ekonomi bölümünde yayınlandı
https://www.gidahatti.com/haber/11547930/dr-indirimleri-black-friday-efsane-cuma-2021-ne-zaman-hangi-markalar-indirim-yapacak