Gamze Nurluoğlu Gıdahattı’nda!

Gamze Nurluoğlu
Gamze Nurluoğlu

Tarım ve gıda sektörünün yanı sıra hayatın her alanından uzman isimleri “Değer katanlar” başlığıyla okuyucularıyla buluşturan Gıdahattı ekibine son katılan isim, Gamze Nurluoğlu oldu. Her geçen gün gelişen dijital iletişim alanında global ve yerel birçok markaya hizmet verdiği gibi, dijital pazarlama, sosyal medya ve Linkedln alanında eğitimler de veren Nurluoğlu, “Değer katan” yazılarıyla bundan sonra Gıdahattı’nda olacak.

Gıdahattı, tarım ve gıda sektöründen güncel haber ve yorumlarıyla okuyucusunu bilgilendirme görevini yerine getirirken, “Değer katanlar” başlığı altında da, hayatın her alanından uzman isimlerin görüş ve değerlendirmelerini okuyucularına aktarıyor.

Gamze Nurluoğlu kimdir?

Gamze Nurluoğlu, kendisini şöyle anlatıyor:

“1991 yılında Erzurum’da doğdum. Ailemin mesleği dolayısıyla Türkiye’nin birkaç farklı şehrinde yaşayıp eğitimime devam ettikten sonra İstanbul yolculuğum ve üniversite hayatım başladı.

2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldum. Çok okuduğum, çok gezdiğim hareketli bir üniversite hayatından sonra yabancı dil eğitimim için İngiltere’de yaşadım bir süre.

Sonrasında Türkiye’ye geldiğimde kariyer yolculuğum başladım. Okurken de hep yazının ve sosyal medyanın içerisinde olduğum için iş hayatıma dijital pazarlama ve sosyal medya alanında uzmanlaşarak yön verdim. Bugüne kadar çalıştığım kurumlar ile dijital iletişim alanında global ve yerel birçok markaya hizmet verdim.

Sağlık, gıda, teknoloji, hizmet ve turizm olmak üzere birçok sektör için çalışmalar gerçekleştirdim. 2017 yılında turizmde geçirdiğim çalışma süresinde, Türkiye'de sayılı örnekleri bulunan destinasyon pazarlaması yapmak, yönetmek ve geri dönüşlerini gözlemlemek harikaydı.

2019 yılının başlaması ile birlikte ise odağımı eğitime de çevirdim. Sadece kendi işini yapıp sektörlere hizmet vermenin yeterli olmadığını gördüğümden; daha çok fayda üretmek adına hem dijital pazarlama alanında hem de özellikle tüm dünyada ve Türkiye’de yükselişini sürdüren Linkedln alanında eğitimler vermeye başladım.

Bugün ise hayatıma öğrenen, öğreten, öğrettikçe daha çok keşfeden biri olarak devam ediyorum.”

Gamze Nurluoğlu ile iletişim için Linkedln hesabı: https://www.linkedin.com/in/gamzenurluoglu/

- Gıda Hattı, Gamze Nurluoğlu tarafından kaleme alındı
https://www.gidahatti.com/makale/11540762/gamze-nurluoglu/gamze-nurluoglu-gidahattinda