Gıda Hattı

Sharyn Moffett kimdir? Sharyn Moffett hayatı

24 Ocak 2022, 00:47
Paylaş
Sharyn Moffett kimdir? Sharyn Moffett hayatı
Sharyn Moffett kimdir? Oyuncu ve başarılı bir kariyere sahip olan Sharyn Moffett hayatı merak ediliyor. İşte Sharyn Moffett biyografisi ve tüm filmleri...

Sharyn Moffett kimdir? Çocuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Sharyn Moffett hayatı ve kariyeri ile en çok merak edilen isimlerden biridir.

Sharyn Moffett biyografi

tam adı; Patricia Sharyn Moffett

doğum; 12 Eylül 1936

ölüm; 23 Aralık 2021

mesleği; 1940'larda filmlerde rol alan Amerikalı bir çocuk oyuncuydu. Filmlerde rol alan Amerikalı bir çocuk oyuncuydu.

Sharyn Moffett kimdir?
Sharyn Moffett

Sharyn Moffett hayatı ve kariyeri

Moffett, 12 Eylül 1936'da Alameda, California'da bir şov dünyası ailesinde doğdu. Ailesi , sırasıyla bir şarkıcı ve dansçı olan RE Moffett ve Gladyce Lloyd Roberts idi. Dört yaşındayken ailesi , sinema oyuncusu olarak potansiyelini keşfetmek için Beverly Hills, California'ya taşındı. Küçük kardeşi Gregory Moffett de çocuk oyuncuydu.

Moffett, 11 aylıkken 20th Century Fox için In Old Chicago'da göründü. Beş yaşına geldiğinde, 1942 tarihli Three Stooges adlı kısa filmde, IOU olarak bile, ailesi mülksüzleştirilmiş bir kızı olarak rol aldı. 7 yaşında, Moffett, ilk çıkışını yapan My Pal Wolf (1944), filminde başrol oynadı. 1944'te RKO Pictures ile yedi yıllık bir sözleşme imzaladı. Genel olarak, The Body Snatcher (1945), kara film The Locket (1946), dahil olmak üzere bir düzine filmde rol aldı. Boşanmanın Çocuğu (1946), Banjo (1947) ve Bay Blandings Hayalindeki Evi İnşa Eder (1948). 23 Aralık 2021'de Pittsburgh, Pensilvanya'da 85 yaşında öldü.

Filmografi

Yıl Başlık rol
1938 Eski Chicago'da
1942 IOU olarak bile Bayan Blake'in kızı
1944 Dostum Kurt Gretchen Anstey
1945 vücut hırsızı Georgina Bataklığı
San Francisco'daki Şahin annie marshall
1946 Bir Oğlan, Bir Kız ve Bir Köpek Buton
Boşanma Çocuğu Roberta Carter
madalyon Nancy, 10 yaşında
1947 banjo Pat Warren
1948 Yargıç Dışarı Çıkıyor Nan
Bay Blandings Hayalindeki Evi İnşa Ediyor Joan Blandings
Paslı Yol Gösterir kuruş suları
1951 İlk Romantizmi Leona Dean

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.