Sağlık çalışanlarının koruyucu tıbbi malzeme çağrısına, Nutricia’dan anlamlı bir karşılık geldi. Genel Müdür Dr. Yalım Üner, Nutricia ailesi olarak, büyük özveri ile hizmet eden sağlık çalışanlarının kullanması için hastanelere toplam 1 milyon lira değerinde koruyucu tıbbi malzeme bağışlayacaklarını açıkladı.
Bütün Türkiye’nin koronavirüs ile zorlu mücadelelerine alkışlarla destek verdiği sağlık çalışanları, kişisel koruyucu ekipman eksikleri bulunduğunu dile getirmişlerdi.
Sağlık çalışanlarının bu taleplerine, anne bebek beslenmesi alanında önde gelen markalardan Nutricia, anında anlamlı bir karşılık verdi.
Nutricia’dan 1 milyon TL’lik koruyucu tıbbi malzeme bağışı!
Nutricia Genel Müdür Dr. Yalım Üner, konuya ilişkin açıklamayı, instagram hesabından yaptı. Üner, alkışlarsağlıkçalışanlarına hastaghiyle yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
“Nutricia ailesi olarak, büyük özveri ile hizmet eden sağlık personelimizin kullanması için hastanelerimize toplam 1 milyon TL değerinde koruyucu tıbbi malzeme bağışlayacağız. Fedakarlığınızın farkındayız, her zaman yanınızdayız.”