Gıda Hattı

Megan Fox kimdir? Megan Fox hayatı

16 Mayıs 2022, 17:41
Paylaş
Megan Fox kimdir? Megan Fox hayatı
Megan Fox kimdir? Ünlü oyuncu ve yatırımcı olan Megan Fox hayatı ve kariyeri ile merak ediliyor. İşte Megan Fox biyografisi...

Megan Fox kimdir? Amerikalı yıldız Megan Fox hayatı ve oyunculuk, yapımcılık kariyeri ile dikkat çeken bir isimdir. İşte Megan Fox hakkında her şey...

Megan Fox biyografi

tam adı; Megan Denise Fox

doğum; 16 Mayıs 1986; Oak Ridge, Tennessee

mesleği; Amerikalı oyuncu, manken ve yapımcı.

Transformers serisi başta olmak üzere önemli çeşitli filmlerde rol aldı ve Maxim, Rolling Stone ve FHM gibi dergilere kapak oldu.

Megan Fox hayatı

Hayatı

Megan Denise Fox, 16 Mayıs 1986 yılında Oak Ridge, Tennessee'de dünyaya geldi. 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başladı. 10 yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşındı ve orada eğitimine devam etti. 13 yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başladı. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller kazandı. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterildi. Fox 1,63 cm boyundadır. Biseksüeldir, Megan'a göre herkes biseksüel doğar. 2007'den 2020 yılına kadar Brian Austin Green ile beraberdi. Çift 2010 yılında evlenmiştir. 2020'nin Eylül ayında boşanmışlardır. 2020'nin yaz aylarında şarkıcı Machine Gun Kelly ile çıkmaya başlamıştır. İlk çıktığı yıllarda Angelina Jolie'ye benzerliği ile konuşulmuştur. 2010 yılında Eminem ve Rihanna'nın "Love The Way You Lie" şarkısının klibinde oynamıştır. Rihanna ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. 27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir.

Filmografi

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2001 Holiday in the Sun Brianna Wallace Direct-to-video
2003 Bad Boys II Bikinili kız Uncredited extra
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen Carla Santini
2007 Transformers Mikaela Banes
2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes
Whore Lost
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes
Jennifer's Body Jennifer Check
2010 Jonah Hex Tallulah Black / Lilah
Passion Play Lily Luster
2011 Friends with Kids Mary Jane
2012 The Dictator Kendisi
This Is 40 Desi
2014 Teenage Mutant Ninja Turtles April O'Neil
2016 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
2019 Above the Shadows Juliana
Zeroville Soledad Paladin
The Battle of Jangsari Maggie
2020 Think Like a Dog Ellen Reed
Rogue Samantha O'Hara
2021 Till Death Emma
Midnight in the Switchgrass Rebecca Lombardi
Gecenin Dişleri Grace
2022 Big Gold Brick Jacqueline
Taurus Mae
Cehennem Melekleri 4
TBA Naya Legend of the Golden Dolphins Prenses Leilani (seslendirme)
Good Mourning with a U
Johnny & Clyde Alana Hart
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2002–2003 Ocean Ave. Ione Starr
2003 What I Like About You Shannon
2004 Two and a Half Men Prudence
2004 The Help Cassandra Ridgeway
2004 Boss Girl Candace
2004–2006 Hope & Faith Sydney Shanowski
2009 Saturday Night Live Kendisi Konuk
2011 Robot Chicken Kendisi / Lois Lane Seslendirme
2012 Beyaz Show Kendisi Konuk
2012 Robot Chicken DC Comics Special Lois Lane Seslendirme
2012 Wedding Band Alexa Jordan
2016–2017 New Girl Reagan Lucas
2018 Legends of the Lost with Megan Fox Kendisi Konuk
Video Oyunları
Yıl Yapım Rol Notlar
2007 Transformers: The Game Mikaela Banes Seslendirme
2009 Transformers: Revenge of the Fallen
Klip
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 New Perspective Jennifer Check
2010 Love the Way You Lie Kimberly Scott
2020 Bloody Valentine Kendisi

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.