KKTC Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın bindiği bisikletin sadece yurt dışı satış fiyatının 3 bin 499 euro yani mevcut kurla 23 bin TL civarında olduğu öğrenildi.
KKTC Maliye Bakanı geçtiğimiz gün meclisin olağanüstü toplantısında yaptığı konuşmada, 5 gündür meclise bisikletle geldiğini söyleyerek, “Ekonomi zamanıdır, döviz bize uymuyorsa, biz dövize uyacağız” deyip mesaj vermişti.
Denktaş tasarruf için yola çıktı, pahalı bisikleti olay oldu
Deneyimli Bakanın bisikletinin fiyatını merak eden vatandaşlar, fiyatını öğrenince şoke oldu. Bakanın bu kadar pahalı bir bisikletle meclise gidip gelmesi ekonomiye nasıl bir mesaj verdiği konusunda halkın tepkisine neden oldu.
KKTC Maliye Bakanı’nın bindiği bisikletin sadece yurt dışı satış fiyatının 3 bin 499 euro; yani mevcut kurla 23 bin TL civarında olduğu bildirildi. Bisikletin satışa sunulduğu sayfayı görmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Seçim öncesi bisiketle propaganda yapmıştı
Demokrat Parti başkanı olan Serdar Denktaş, en son seçim sürecinde partisinin gösterdiği adaylarla Lefkoşa’da bisiklet sürmüş, halkı selamlamıştı.
İHA