Gıda Hattı

Jess Molho kimdir? Jess Molho hayatı

4 Ekim 2021, 12:19
Paylaş
Jess Molho kimdir? Jess Molho hayatı
Jess Molho biyografi araştırmasını doğum günü olan bugün yapılmaktadır. Jess Molho hayatı ve Jess Molho kimdir? Hangi dizilerde yer almıştır? Jess Molho'nun özel hayatı ve hakkında tüm merak edilenler...

Jess Molho biyografi

doğum; 4 Ekim 1976, İstanbul

mesleği; Türk oyuncu ve sunucu.

Jess Molho hayatı

Işık Lisesinden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünde de yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler, Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir. "Süpürrr" isimli sinema filminde başrolü paylaşmıştır.

Jess Molho sunucu

Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı oldu. Daha sonra Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler Sirki'ndeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm "Yemek Bahane" isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programına başlamış hala sunmaktadır. Ayrıca Kanaltürk'te "Jess'le Hepsi 1 İnci" adlı "Adam Olacak Çocuk" benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıca Türkmax kanalında İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sunmaktadır. Bu program 2013 yılında 4. Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü almıştır. Şimdi ise TV8'de "O Ses Çocuklar" , "Aramızda Kalmasın" ve "Ninja Warrior", Türkmaxgurme'de "Mutfaktakiler"i ve 24 TV'de "Ortaya Konuşalım"ı sunmaktadır.

Filmografi

Dizi

Dadı - 2000
Çarli İş Başında - 2000
Çocuklar Duymasın - 2002
Sihirli Annem (Yavuz) - 2004 -2006 / 2011 - 2012
Yaprak Dökümü (Görkem) - 2006
Mahşer - 2007
Sardunya Sokağı (Cemil) - 2007
Memur Muzaffer (Tv muhabiri) - 2008
Prenses Perfinya (Hakan) - 2008
Yahşi Cazibe (Deniz) - 2010
Acayip Hikayeler - 2012
Köstebekgiller (Fikri Güzel) - 2012
İşler Güçler - 2012
Kardeş Payı - 2014
Gorbi - 2019

Zeynep Molho ve Jess Molho

Film

SüpüRRR (Alper) - 2009
Çat Kapı Aşk (Aras) - 2017
Sunucu
Yemek Bahane
Kabul Günü
Adam Olacak Çocuklar
Her Şey Tadında
O Ses Çocuklar
Aramızda Kalmasın
Ninja Warrior Türkiye
Göz6
Mutfaktakiler
Ortaya Konuşalım

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.