Elle Macpherson kimdir? Elle Macpherson hayatı

Elle Macpherson kimdir? 58 yaşında olan ve hala güzelliği ile baş döndüren Elle Macpherson cesur pozları ile bugün dünya basınının gündeminde yer aldı. İşte özel yaşamı ve kariyeri ile merak edilen Elle Macpherson biyografisi...

Haber albümü için resme tıklayın

Elle Macpherson kimdir? Güzelliği, oyuncu ve mankenliği ile tanınan Elle Macpherson sahibi ve reklam yüzü olduğu bir iç giyim ve kozmetik markasını da yönetmektedir. Büyük bir servete sahip olduğu bilinen Elle Macpherson hakkında her şey...

Elle Macpherson biyografi

doğum; 29 Mart 1964

meleği; Avustralyalı manken, oyuncu, yardımsever ve iş kadınıdır.

Elle Macpherson hayatı

Dünya çapında tanınması Sports Illustrated dergisinin kapağında 1980lerden 2000'lere kadar beş kere çıkması ile oldu. Aynı zamanda Elle Macpherson Intimates adındaki iç giyim markası ve "The Body" adındaki kozmetik ürünleri markasının da içinde olduğu bir şirket topluluğunun kurucusu ve tanıtım yüzüdür. Forbes dergisine göre serveti 60 milyon İngiliz Sterlini civarındadır.

Elle Macpherson filmografisi

1990 - Alice
1994 - Sirens
1996 - Jane Eyre - If Lucy Fell - The Mirror Has Two Faces
1997 - Batman & Robin - The Edge
1998 - With Friends Like These...
2000 - Friends
2001 - A Girl Thing - South Kensington
2009 - The Beautiful Life (TV 2009-)

15 Ara 2022 - 12:29 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.