Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur hayatı

Oğuzhan Uğur kimdir? Oğuzhan Uğur çok yönlü bir kariyeriolan ve son zamanlarda youtube'da yaptığı program ile dikkatleri üzerine çekti. Siyasetçileri ve önemli isimleri ağırladığı program ile merak edilen Oğuzhan Uğur yaşı ve biyografisi araştırılıyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Oğuzhan Uğur kimdir? BaBala TV kurucusu olan ve bu kanalda içerikler üreten Oğuzhan Uğur kişiliği, yaşı ve fikirleri ile dikkat çeken bir isimdir. İşte tüm çalışmaları ve özel hayatı ile Oğuzhan Uğur...

Oğuzhan Uğur biyografi

doğum; 29 Ocak 1984; Ankara

mesleği; Türk müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist ve YouTuber.

Oğuzhan Uğur hayatı

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde Hasan Atilla Uğur ve Pakize Uğur'un ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Lise eğitimine önce Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde, daha sonra Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde devam etti ve buradan mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı.

2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlendi. İkili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı da çıkardı.

YouTuber'lık kariyeri

1 Nisan 2017'den 23 Temmuz 2017'ye kadar Budabi TV'de Budabi Haber, Korkoloji, RÖNT ve Budabi Olaylar gibi programlar hazırlamıştır. 12 Ağustos 2017'den itibaren kurucusu olduğu BaBaLa TV'ye içerik üretmeye başlamıştır. 10 Kasım 2017'den 23 Ekim 2020'ye kadar Onedio'nun YouTube kanalı için Oğuzhan Uğur'la P!NÇ isimli programı hazırlamıştır.

Babala TV'de RÖNT, Mevzular, Mevzular: Erken Seçim Özel, Oğuzhan Uğur'la P!NÇ, Taş-Aşk, Mevzular: Açık Mikrofon gibi programların sunuculuğunu yapmış ve yapmaktadır. 4 Ağustos 2022 tarihinden itibaren BaBaLa TV'de yayınlanmaya başlayan ve siyasetçilerin seçmenlerle buluşturulduğu Mevzular: Açık Mikrofon isimli programı büyük beğeni toplamıştır. Programa konuk olarak Ümit Özdağ, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Muharrem İnce, Metin Külünk, Cem Uzan ve Ahmet Davutoğlu gibi isimler katılmıştır.

Özel yaşamı

Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan albay Hasan Atilla Uğur'un oğludur. Tuğrul Uğur adında yönetmen bir kardeşi vardır.

2021 yılında itibaren oyuncu Müjde Uzman'la birlikteliği vardır.

Filmografi


2011 - Ağır Abi - Yönetmenl ve senarist
2015 - Pişt - Batuhan rolünde
2016 - Bizans Oyunları - Taciroğlu rolünde
2019 - Kırk Yalan - Tahsin rolünde
2019 - Borç Harç - Murat rolünde
2020 - Exatlon Challenge Türkiye - Sunucu (Netflix)
2021 - Oğuzhan Uğur'la Dün Dündür - Sunucu (BluTV)

Diskografi
Albümleri

  • Çok Şükür (2012)

Single'lar

  • Birinci Vazife (2013)
  • İstemiyorum (2013)
  • Sağ Salim (2014)
  • Bal Prensesi (2014)
  • Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)
  • Biyolojik Unsur (2015)
  • Mağlubiyet (2016)
  • Madım mı? (2016)
  • Kıskanç (2016)
  • Bana Bunu Yapma (2017)
  • Tarihi Çevir (2017)

15 Ara 2022 - 11:56 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.