Seda Bakan kimdir? Seda Bakan hayatı

Seda Bakan kimdir? Başarılı oyuncu Seda Bakan Hadise'ye destek olduğu için sosyal medyanın gündeminde olan isimlerden biri oldu. İşte Seda Bakan biyografisi ve kariyerine ilişkin tüm detayları...

Haber albümü için resme tıklayın

Seda Bakan kimdir? Seren Serengil Hadise'ye yönelik açıklamaları ile dikkat çekmişti. Bu açıklamalara cevap veren Hadise'ye destek oyuncu Seda Bakan'dan geldi. İşte açıklaması dikkat çeken Seda Bakan hakkında her şey...

Seda Bakan biyografi

doğum; 10 Ekim 1985, Gebze

mesleği; Türk oyuncudur.

Seda Bakan hayatı 

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır.

Kariyeri

TV8'de yayımlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 2016 ve 2017 sezonunda jüri üyeliği yapmıştır.

Özel hayatı

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir. Bu evlilikten 2 kızı oldu.

Baba tarafından Boşnak, anne tarafından Selanik-Drama göçmeni kökenlidir.

Filmografisi

  • Zeytin Ağacı (2022-) (Leyla) / Netflix
  • Mucize Doktor (2020) (Ferda Erinç)
  • Karakomik Filmler 2: Emanet (2020) (Seda Bakan)
  • Öldür Beni Sevgilim (2018) (Demet)
  • Arif V 216 (2018) (232/Pembe Şeker/Alev)
  • Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ)
  • Kara Bela (2015) (Burcu)
  • Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)
  • Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
  • Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013) (Eda Akkaya)
  • Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
  • Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
  • Şen Yuva (2010) (Oya)
  • Umut (2009) (Meryem)
  • Geniş Aile (2009) (Esma)
  • Makber (2009) (Güneş)
  • Adanalı (2008-2009) (Başak)
  • Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)
  • Sana Mecburum (2007) (Leyla)

Televizyon programları

  • Tolgshow (2018) (konuk)
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (2016-2017) (jüri üyesi)
  • Number One TV Weekend (2006) (Sunucu)
  • Avea On Air (2006) (Sunucu)

23 Kas 2022 - 10:16 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.