Burak Dakak kimdir? Burak Dakak hayatı

Burak Dakak kimdir? Başarılı oyuncu Burak Dakak hayatı ve kariyeri ile dikkat çekiyor. Yeni projesi ile merak edilen Burak Dakak özel yaşamı ve çalışmaları merak ediliyor. Burak Dakak biyografisi ve Mihran karakteri hakkında tüm detaylar...

Haber albümü için resme tıklayın

Burak Dakak kimdir? Çukur ve Diriliş Ertuğrul gibi büyük projeler de yer alan Burak Dakak hayatı ve çalışmaları ile dikkat çeken Burak Dakak özel yaşamı ve bilinmeyenleri 

Burak Dakak biyografi

doğum; 8 Haziran 1998;  Ankara

mesleği; Türk oyuncudur.

Filmografisi
Televizyon

2009 - Doğruluk Ekseni - Servet -Samanyolu TV
2009 - Ezel - Küçük Mert - atv
2009 - Geniş Aile - Kanal D
2009 - Kendi Okulumuza doğru - Samanyolu TV
2011 - Kolej Günlüğü - Arda - teve2
2013 - Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 - Mesut - Samanyolu TV
2013-2014 - Hıyanet Sarmalı - Küçük Savaş Dağhan
2014 - Benim Adım Gültepe - Fevzi - Kanal D
2016 - Muhteşem Yüzyıl Kösem - Şehzade Mehmet - FOX
2016 - 2017 - Umuda Kelepçe Vurulmaz - Onur
2018 - Diriliş Ertuğrul - Şehzade Gıyâseddin Keyhüsrev - TRT 1
2018 - 2019 - Gülperi - Hasan Taşkın
Show TV - 2019-2021 - Çukur - Akın Koçovalı
2022 - Güzel Günler - Mihran - İnternet

Platform

Yakında - Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi - BluTV

07 Kas 2022 - 09:49 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.