Melike İpek Yalova kimdir? Melike İpek Yalova hayatı

Melike İpek Yalova kimdir? Fox'un başarılı dizisi olan Mahkum'un başrol oyuncusu Melike İpek Yalova hayatı merak ediliyor. Dizinin final yapacağını duyurması ile oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte Melike İpek Yalova biyografisi...

Haber albümü için resme tıklayın

Melike İpek Yalova kimdir? Başarılı bir oyuncu olan Melike İpek Yalova özel hayatı ve projeleri ile dikkat çekiyor. İşte Melike İpek Yalova hakkında her şey...  

Melike İpek Yalova biyografi

doğum; 29 Nisan 1984,  İstanbul

mesleği; Türk oyuncu.

Melike İpek Yalova hayatı

Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eski Devlet Bakanlarından Yüksel Yalova'nın kızıdır. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi alan Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Kastilya Prensesi Isabella" olarak oyunculuk yaptı. 2019 yılından bu yana oyunculuk kariyerine Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan Hekimoğlu/Akkaya karakterini canlandırarak devam ediyordu. 20 Mayıs 2021'de yayınlanan 97. bölümde diziden ayrıldı. Günümüzde ise Mahkum adlı dizide rol almaktadır.

Filmografisi

2018-Can Feda-Seher

Televizyon

2011-Muhteşem Yüzyıl-Prenses Isabella Fortuna

2012-2015-Karadayı-Ayten Alev

2016-Hayat Şarkısı-Suzi

2017-Çember: Acı İntikam-Leyla

2018-İnsanlık Suçu-Cevher Akışık

2019-2021-Bir Zamanlar Çukurova-Müjgan Hekimoğlu

2021-2022-Mahkum-Büge Yesari

25 Eki 2022 - 18:02 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.