İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz hayatı

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz yeni projesi Barış Akarsu Merhaba'nın ilk fragmanı yayınlandı ve fragmanın yayınlanması ile oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte, İsmail Ege Şaşmaz biyografisi ve kariyerine dair her şey...

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz hayatı
İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz hayatı
Haber albümü için resme tıklayın

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz ile kardeş olan ve kariyeri ile merak edilen İsmail Ege Şaşmaz özel yaşamı ve çalışmaları ile merak ediliyor. İşte İsmail Ege Şaşmaz hakkında her şey...

İsmail Ege Şaşmaz biyografi

doğum; 25 Kasım 1993 (28 yaşında), Manisa,  Türkiye

eşi; Hande Ünal (e. 2021)

kardeşleri; Aytaç Şaşmaz (kardeşi)

mesleği; Türk oyuncu

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz hayatı

İsmail Ege Şaşmaz hayatı ve kariyeri

İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşadı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçti. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgâr adlı karakteri canlandırdı. 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı. Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara verdi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ adlı karaktere hayat vermiştir. Günümüzde yine 2020 yılından 2021'e kadar TRT 1'deki Uyanış: Büyük Selçuklu isimli dizide Faysal adlı karakteri canlandırmıştır.

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz hayatı

Filmografi

2013-2014-Güneşi Beklerken-Barış-Başrol oyuncusu

2015-Günebakan-Rüzgar-Başrol oyuncusu

  • Serçe Sarayı-Tolga-Yardımcı oyuncu

2016-Aşk Yalanı Sever-Serdar-Yardımcı oyuncu

  • Aşk Laftan Anlamaz-İbrahim-Yardımcı oyuncu

2017-Lise Devriyesi-Fırat Soyer-Başrol oyuncusu

2018-2019-Mehmetçik Kut'ül Amare-Mehmet-Başrol oyuncusu

2020-Sen Çal Kapımı-Kaan Karadağ- yardımcı oyuncu

2020-2021-Uyanış: Büyük Selçuklu-Faysal-Yardımcı oyuncu

2021-Saklı-Kemal-Yardımcı oyuncu

2021-2022-Elkızı-Harun Karasu-Başrol oyuncusu

Sinema

2022-Barış Akarsu "Merhaba" - Barış Akarsu -Başrol oyuncusu-Yakında

Aile Tablosu-Ozan-Başrol oyuncusu

19 Eki 2022 - 11:00 - Biyografi

Mahreç  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.