Şahin Irmak kimdir? Şahin Irmak hayatı

Şahin Irmak kimdir? Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ün kazanan ve pek çok proje ile daha başarı elde eden Şahin Irmak hayatı ve evliliği ile merak ediliyor. İşte Şahin Irmak biyografisi...

Haber albümü için resme tıklayın

Şahin Irmak kimdir? Başarılı bir oyuncu ve senarist olan Şahin Irmak hayatı ile merak ediliyor. Bugün doğum günü olan ünlü isim olan Şahin Irmak biyografisi...

Şahin Irmak biyografi

doğum; 29 Eylül 1981,  İzmir

mesleği; Türk oyuncudur.

Şahin Irmak hayatı

Aslen Ardahan, Çıldır'lıdır. Karayılan dizisinde "Şiro" rolüyle ve Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki çeşitli rolleri ile tanınmaya başladı. Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı TV dizisinde "Sülo" (Süleyman) karakterini canlandırdı. Entelköy Efeköy'e Karşı sinema filminde ilk başrol deneyimini yaşadı. Sultan adlı dizide başrol oynadı.

Irmak, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tarafından "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan ise beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Şahin Irmak özel hayatı

2018 yılında Asena Tuğal ile evlendi.

Filmografi

2004 - Gönül Yarası - Barmen

2006 - Beynelmilel - Şahin

2007 - Kutsal Damacana - Doktor

2009 - Neşeli Hayat - Serkan

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar

2011 - Kutsal Damacana: Dracoola

2011 - Entelköy Efeköy'e Karşı - Muhtar Ali

2015 - Git Başımdan - Latif Selamsız

2016 - Yok Artık 2 -  Berber Adnan

2017 - Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul

2018 - Düğüm Salonu - Serkan

Senarist

2002 - Tatlı Hayat - Otkafa - Konuk oyuncu

2004 - Kurtlar Vadisi - 48. Bölüm

2004 - Yolpalas Cinayeti

Televizyon filmi

2005 - Memleket Hikayeleri: Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını - Osman

2006 - Aliye - İlknur

2008-2010, 2011 - Çok Güzel Hareketler Bunlar

2011 - Aşağı Yukarı Yemişlililer - Sülo (Süleyman)

2011, 2018 - Beyaz Show

2012 - Sultan - Şeyhmus

2014 - Kim O - Makina Kafa

2015 - Evlendirme Dairesi - 5 bölüm (1–5)

2016 - 3G Show

2018-2020 - Jet Sosyete - Talip Yılmaz

2018 - Benimle Oynama - 8 bölüm (1–8)

2019 - Eser Yenenler Show - Çok Güzel Hareketler 2

2021 - Yalancı - Okay Aytekin

2022 - Demet Akbağ ile Güldürme Beni

İnternet

2021-günümüz - Fandom - Can Aslan - Başrol oyuncusu

Yakında - Ölüm Kime Yakışır - TV+, Başrol oyuncusu

29 Eyl 2022 - 18:00 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.