Skandar Keynes kimdir? Skandar Keynes hayatı

Skandar Keynes kimdir? Başarılı bir oyuncu olan Skandar Keynes hayatı ile araştırılıyor. Özellikle canlandırdığı Edmund Pevensie karakteri ile akıllara kazınmış bir isimdir. İşte Skandar Keynes biyografisi...

Haber albümü için resme tıklayın

Skandar Keynes kimdir? Londra doğumlu olan başarılı oyuncu Skandar Keynes hayatı ve kariyeri ile merak edilmekte. İşte özel yaşamı ve bilinmeyen yönleri ile Skandar Keynes...

Skandar Keynes biyografi

tam adı; Skandar Amin Casper Keynes

doğum; 5 Eylül 1991

mesleği; bir İngiliz aktör. 

Narnia Günlükleri film serisinde canlandırdığı Edmund Pevensie rolüyle ün kazanmıştır.

Skandar Keynes hayatı

Skandar Keynes kimdir? Londra'da doğdu. Zelfa Cecil Hourani ve yazar Randal Keynes'ın oğlu. Anne tarafından dedesi Lübnan Cecil Fadlo Hourani, geç Tunus Cumhurbaşkanı Habib Burgiba'nın eski bir danışmanı ve aynı zamanda ünlü bir aşçı. Zelfa Cecil Hourani'nin kardeşi Albert Hourani, Orta Doğu'nun önemli bir tarihçisidir.

Babasının tarafında ise Skandar Keynes, Charles Darwin'in torununun torununun torununun torunu. Kraliçe I. Elizabeth ve Kral I. Edward'ın soyundan geldiği söyleniyor. Keynes, iktisatçı John Maynard Keynes'ın büyük büyük yeğeni ve tarihçi Cambridge profesörü Simon Keynes'ın yeğeni. Onun bir ablası vardır [Soumaya Keynes (d. 1989)], BBC Radio 4 için çeşitli yapımları yer edinmiştir.

O, İngiliz futbol kulübü Arsenal hayranıdır.

2006'da Keynes ve büyükbabası, annesi, kız kardeşi 2006 İsrail-Lübnan Savaşı başladığı zaman kaçmak zorunda kaldılar.

Keynes şu an Londra'da yaşıyor. Kornet, çello çalış, tuba, flüt ve gitar çalıyor. Narnia Günlükleri adlı film serisiyle ün kazanmış olan Keynes'ın üçüncü serisi olan Narnia Günlükleri, Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu'nun çekimleri Temmuz sonunda başladı ve Aralık 2010'da vizyona girmiştir.

En sevdiği renkler mavi kırmızı. En sevdiği film tarzı aksiyon ve drama. Şu an İngiltere Cambridge Üniversitesi'nde okuyor.

Filmografi

2001-Batan geminin malları-Televizyon filmi

2003-Ferrari-Enzo Ferrari (8 yaşında)

2005-Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap-Edmund Pevensie

2008-Narnia Günlükleri: Prens Caspian-Edmund Pevensie

2010-Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu-Edmund Pevensie

05 Eyl 2022 - 17:40 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.