Kaan Tangöze kimdir? Kaan Tangöze hayatı

Kaan Tangöze kimdir? Başarılı müzik çalışmaları ile adını duyuran ve gitarı ile herkesin beğenisini toplayan Kaan Tangöze hayatı ve çalışmaları ile merak ediliyor. İşte özel hayatı ve bilinmeyenleri ile Kaan Tangöze biyografisi...

Haber albümü için resme tıklayın

Kaan Tangöze kimdir? Başarılı bir isim olan ve gitarı konuşturan isimlerden biri olan Kaan Tangöze hayatı ve bilinmeyenleri ile araştırılıyor. İşte özel yaşamı ve kariyeri...

Kaan Tangöze biyografi

tam adı; Rıza Kaan Tangöze

doğum; 5 Eylül 1973,  İstanbul

mesleği; alternatif rock grubu Duman'ın şarkıcısı ve gitaristi olan Türk müzisyendir.

Kaan Tangöze hayatı

Eğitimi

Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümünü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesinde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Müzik kariyeri

Liseden sonra, Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan grubu kurdu ve iki yıl kadar faaliyet gösterdi. ABD'de eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle'da yazdığı 'LaLaLa' isimli bir parçası ABD'de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurdu. Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

Özel hayatı

20 Ekim 2002 tarihinde Türkiye güzeli sevgilisi Ahu Paşakay evinde intihar etmiştir.

24 Mart 2010 tarihinde 5 senedir birlikte olduğu manken Seçkin Piriler ile evlenmiştir. Kaan Tangöze'nin evlendiği eşi Seçkin Piriler'den Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştur. 11 Mart 2016 tarihinde Seçkin Piriler'le anlaşmalı olarak boşanmıştır.

25 Kasım 2018 tarihinde Kıvılcım Ural ile evlenmiştir.

Diskografi
Stüdyo Albümleri

Eski Köprünün Altında (1999)
Belki Alışman Lazım (2002)
Seni Kendime Sakladım (2005)
Duman I (2009)
Duman II (2009)
Darmaduman (2013)
Gölge Etme (2015)
Aşık Mahzuni Şerif Türküleri (2022)
Konser Albümleri[değiştir | kaynağı değiştir]
Konser (2003)
Bu Akşam (2004)
Rock'n Coke Konseri (2008)
Canlı (2011)
Tek Çalışmalar[değiştir | kaynağı değiştir]
Yakup & Kaan & Batuhan - Karanlıkta
Gölge Etme
Bekle Dedi Gitti
Bir Kız Bana Emmi Dedi
Şanlı Millet
Taksim Meydanı
Bir Rüya Gördüm
Amerikan Kovboyları
O Yolda
Kalmak Türküsü
Tersname
Kıyamet
Haşlayın Beni
Gül Yüzlü Cananım

En iyiler & Toplama albümler

En Güzel Günüm Gecem 1999-2006 (2007)

Düet albümler

İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek (albüm) (2005) - Doublemoon
Yakup & Kaan & Batuhan - Karanlıkta (2006) - EMI
Sınav Soundtrack (2006) - Sony BMG
Bulutsuzluk Özlemi 20 Yaşında (2007) - DMC
İstanbul Sensin (2010) - Sony BMG
Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) - Poll Production

Klipler

Köprüaltı (1999) - Eski Köprünün Altında
Hayatı Yaşa (1999) - Eski Köprünün Altında
Bebek (2000) - Eski Köprünün Altında
Her Şeyi Yak (2002) - Belki Alışman Lazım
Oje (2002) - Belki Alışman Lazım
Bu Akşam (2003) - Belki Alışman Lazım
Çile Bülbülüm [Konser] (2003) - Konser
Olmadı Yar [Konser] (2003) - Konser
Belki Alışman Lazım (2003) - Belki Alışman Lazım
Seni Kendime Sakladım (2005) - Seni Kendime Sakladım
Aman Aman (2006) - Seni Kendime Sakladım
Karanlıkta (2006) - Yakup & Kaan & Batuhan - Karanlıkta
En Güzel Günüm Gecem (2006) - Seni Kendime Sakladım
Dibine Kadar (2009) - Duman I
Senden Daha Güzel (2009) - Duman II
Elleri Ellerime (2010) - Duman II
Sor Bana Pişman Mıyım (2011) - Duman I
Helal Olsun (2011) - Canlı
İyi De Bana Ne (Akustik) (2012) - Canlı
Yürek (2013)
Melankoli (2014)
Öyle Dertli (2015)

05 Eyl 2022 - 12:02 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.