Tom Parker kimdir? Tom Parker hayatı

Tom Parker kimdir? İngiliz şarkıcı, müzisyen, yapımcı olan ses mühendisi Tom Parker hayatı araştırılıyor. İşte özel yaşamı ve kariyeri ile Tom Parker biyografi...

Tom Parker kimdir? Tom Parker hayatı
Haber albümü için resme tıklayın

Tom Parker kimdir? İngiliz şarkıcı, müzisyen, yapımcı ve ses mühendisi olan Tom Parker hayatı araştırılıyor. İşte Tom Parker hakkında her şey...

Tom Parker biyografi

tam adı; Thomas Anthony Parker

doğum; 4 Ağustos 1988, Manchester

ölüm; 3 Mart 2022, Londra, İngiltere

mesleği; İngiliz şarkıcı, müzisyen, yapımcı ve ses mühendisi.

Tom Parker hayatı

Parker, 4 Ağustos 1988'de Bolton, Manchester, İngiltere'de doğdu. Manchester Metropolitan Üniversitesi'nden mezun oldu. 2009'da başladığı müzik kariyerini 2022 yılındaki ölümüne kadar İngiliz-İrlandalı müzisyenlerden oluşan kurucuları arasında yer aldığı The Wanted müzik grubu bünyesinde sürdürdü.

Özel yaşamı ve ölümü

Kelsey Hardwick ile evli olup iki çocuk sahibiydi. Ekim 2020'den bu yana ileri derece beyin tümörü ile mücadele eden Parker, 30 Mart 2022'de Londra, İngiltere'de tümörden kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle en verimli zamanında 33 yaşında öldü.

Filmografi

YılıBaşlıkRolüNotlar
2013Chasing the SaturdaysHimselfEpisode: "#DeepFriedSats"
The Wanted Life7 episodes
2015Celebrity MasterchefContestantRunner Up
2018The Real Full MontyHimselfParticipant
2021Tom Parker: Inside My HeadChannel 4 Documentary

04 Ağu 2022 - 15:21 - Biyografi

Muhabir  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.