Sefo kimdir? Sefo hayatı

Sefo kimdir? Yılın en başarılı sanatçılarından olup ödüle layık görülen Sefo hayatı ve tüm çalışmaları ile takdir edilmektedir. İşte ünlü rapçi Sefo biyografi...

Sefo kimdir? Sefo hayatı
Haber albümü için resme tıklayın

Sefo kimdir? Türk rap alanında en başarılı isim olarak yaşamını sürdüren Sefo çalışmalarına dair her şey...

Sefo biyografi

gerçek ismi; Seyfullah Sağır

doğum; 16 Mart 1998; Samsun, Türkiye

mesleği; Türk rapçi ve söz yazarıdır.

Sefo hayatı ve kariyeri

16 Mart 1998 tarihinde Samsun’da doğdu. Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır.

21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının diğer isimleri arasında beatinde Aerro ve Sefo'ya eşlik eden Yase bulunmakta.

Sefo

Diskografi

Single'lar

Yalan (2018)

Poz (2019)

Up Down (2019)

362 (2019)

Derdi Ne? (2019)

Başa Sar (ft. Aerro, Yase) (2020)

Rest (2020)

Kaybol (ft. Revart) (2020)

Nerdeyim? (2020)

Geri Gel (2020)

Ardından (2021)

YOUNGSTAR (2021)

İhtiyacım Yok (2021)

Liman (2021)

Toz Duman (2021)

Bonita (ft. Reynmen) (2021)

Bilmem Mi? (2021)

#

06 Ara 2021 - 10:43 - Biyografi

Mahreç  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.