Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz hayatı

Aytaç Şaşmaz kimdir? Başarılı ve yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz hayatı ve kariyeri araştırılmaktadır. Aytaç Şaşmaz biyografi ve ünlü oyuncunun yaşamına dair her şey...

Aytaç Şaşmaz kimdir? Aytaç Şaşmaz hayatı
Haber albümü için resme tıklayın

Aytaç Şaşmaz kimdir? Yer aldığı başroller ile adını duyuran Aytaç Şaşmaz hayatı ve yaşamına dair her şey aldığı ödül ile araştırılıyor.

Aytaç Şaşmaz biyografi

doğum; 4 Ağustos 1998, Manisa

mesleği; Türk oyuncudur.

Aytaç Şaşmaz hayatı

Kendisi gibi oyuncu olan abisi ile ortalığı kasıp kavuran Aytaç Şaşmaz son olarak Baht Oyunu adlı dizide yer almıştır.

Aytaç Şaşmaz

Filmografi

Televizyon dizisi
YılAdıRolNotlarKanal
2017-2019SözFeyzullah AltıparmakYardımcı OyuncuStar TV
2019-2021HekimoğluEmre AcarBaşrolKanal D
2021Baht OyunuBora DoğrusözBaşrolKanal D
Sinema filmi
YılAdıRolNotlar
2017Kötü ÇocukÖmerYardımcı Oyuncu
2020Aşk Tesadüfleri Sever 2NikoBaşrol

Diskografi

Single'ları

  • "Barındığım Hikaye" (2020)
#

06 Ara 2021 - 11:08 - Biyografi

Mahreç  Serap Serap


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gıda Hattı Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gıda Hattı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gıda Hattı editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gıda Hattı değil haberi geçen ajanstır.