Gıda Hattı

Edip Tepeli kimdir? Edip Tepeli hayatı

14 Kasım 2021, 23:12
Paylaş
Edip Tepeli kimdir? Edip Tepeli hayatı
Edip Tepeli kimdir? Oyunculuğu ve evliliği ile ön plana çıkan Edip Tepeli hayatı ve bilinmeyenleri. İşte Edip Tepeli biyografi içeriğimiz...

Edip Tepeli kimdir? Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve Kavruk olarak tüm Türkiye'nin tanıdığı Edip Tepeli hayatı ve tüm çalışmaları hakkında her şey...

Edip Tepeli biyografi

doğum; 18 Nisan 1989 (32 yaşında)
doğum yeri; İzmir, Türkiye
milliyet; Türkiye
eğitim; İstanbul Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü
mesleği; oyuncu
etkin yılları; 2008-günümüz
boyu; 1,85 m (6 ft 1 in)
evlilik; Ayşecan Tatari (e. 2017)
Çocuk(lar); Müjgan Tepeli (d. 2020)

Edip Tepeli kimdir?
Edip Tepeli

Edip Tepeli hayatı

Özel hayatı

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftinin kızları Müjgan Tepeli 2020 yılında dünyaya geldi.

Filmografi
Televizyon

2014 Kurt Seyit ve Şura Galip Star TV 11 Bölüm
2017 Yıldızlar Şahidim Harun 4 Bölüm
Seni Kimler Aldı Sinan atv 10 Bölüm
2017-2018 Hayati ve Diğerleri Üzeyir Hilmi Alaplı Kanal D 6 Bölüm
2019-2021 Sefirin Kızı Kavruk Ömer Star TV 52 Bölüm
2021- Destan Batuga atv

İnternet dizi

2018 Yaşamayanlar Şişman BluTV 8 Bölüm

Sinema

2010 Eyyvah Eyvah Garson Hakan Algül
2017 Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı Kayra Ağman Burak Serbest

Tiyatro

2008 İstanbul Efendisi İrfan İstanbul Şehir Tiyatroları Oyuncu
2011 Ölümüne Kenter Tiyatrosu
2012 Annemin Cinayet Listesi Nene Siyah, Beyaz ve Renkli
2013 Küskün Müzikal Kuzen Kadıköy Emek Tiyatrosu
2014 Sırça Hayvan Koleksiyonu Tom İstanbul Şehir Tiyatroları
2017 Çirkin DasDas
2018 Yakaranlar
2019 Red Light Kışı NoAct Yönetmen, Çevirmen

Ödüller

2015 Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Sırça Hayvan Koleksiyonu Kazandı
Lions Tiyatro Ödülleri Yılın Erkek Oyuncusu Kazandı

Bunlar da ilginizi çekebilir

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.