Gıda Hattı

Dylan Walsh kimdir? Dylan Walsh hayatı

17 Kasım 2021, 13:56
Paylaş
Dylan Walsh kimdir? Dylan Walsh hayatı
Dylan Walsh kimdir? Oyuncu ve kariyeri ile ön plana çıkan Dylan Walsh hayatı hakkında pek çok konu merak ediliyor. İşte Dylan Walsh biyografi içeriğimiz. Hayatı boyunca yer aldığı projeler ve hayatına dair merak edilenler...

Dylan Walsh kimdir?  Gerçek adı ile Charles Hunter Walsh hayatı ve yaşadıklarıın yer aldığı projelere yansıması merak ediliyor.

Dylan Walsh biyografi

Gerçek ismi; Charles Hunter Walsh,

doğum; 17 Kasım 1963, Los Angeles, Kaliforniya

mesleği; FX televizyon dizisi, Nip/Tuck'daki Dr. Sean McNamara olarak bilinen rolüyle tanınan Amerikalı oyuncudur.

Dylan Walsh kimdir
Dylan Walsh

Dylan Walsh hayatı

17 Kasım 1963 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya'da Dünyaya gelmiştir. Ailesi Dış İşleri'nde çalıştığı için, 10 yaşına kadar Doğu Afrika, Hindistan ve Endonezya'da yaşamıştır. Ailesi Amerika'ya geri döndüğünde Virginia'ya yerleşmiş ve Walsh burada lisede oyunculuğa başlamıştır. 1986 yılında Virginia Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Üniversite mezuniyeti sonrası profesyonel olarak oyunculuk yapmak için New York'a gelmiştir. İlk rolü bir televizyon filmi olan "Soldier Boy"da almıştır. "Loverboy" isimli filmde de rol aldıktan sonra, "Kate&Ally" isimli televizyon dizisinde düzenli olarak oynamıştır. 1989 yılında profesyonel olarak Dylan Walsh ismini kullanmaya başlamıştır.

2003 yılında, Nip/Tuck isimli televizyon dizisindeki Sean McNamara rolünü üstlenmiştir.

1996 yılında aktris Melora Walters ile evlenmiş ve 2003 yılında boşanmışlardır. Bu evlilikten Joanna ve Thomas isminde iki çocuğu bulunmaktadır. 2004 yılından itibaren aktris Joanna Going ile evli olup, bu evlilikten Stella Haven Walsh isiminde bir kızı olmuştur.

Dylan Walsh kimdir
Dylan Walsh

Filmografi

One Part Sugar (2006).... Ray Tuckby
Nip/Tuck .... Dr. Sean McNamara
The Lake House (2006) .... Morgan
Edmond (2005) .... Interrogator
Antebody (2005) .... Jacob Ambro
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) (uncredited) .... Phil
Everwood .... carl Feeney
More Than Meets the Eye: The Joan Brock Story (2003) (TV) .... Jim Brock
The Lone Ranger (2003) (TV) .... Kansas City Haas
The Twilight Zone .... Adam
Presidio Med .... Danny Gibson
Blood Work (2002) .... Detective John Waller
Jo (2002) (TV)
Par 6 (2002) .... Mac Hegelman
Power Play (2002) .... Matt Nash
We Were Soldiers (2002) .... Capt. Robert Edwards
Jet Boy (2001) .... Boon Palmer
Deadly Little Secrets (2001) .... Cole Chamberlain
Chapter Zero (1999) .... Adam Lazarus
Final Voyage (1999) .... Aaron Carpenter
The Almost Perfect Bank Robbery (1998) (TV) .... Frank Syler
The Outer Limits .... Sgt. Eldritch
Men (1997) .... Teo Morrison
Brooklyn South (1997) TV dizisi .... Off. Jimmy Doyle
Divided by Hate (1997) (TV) .... Louis Gibbs
Changing Habits (1997) .... Felix Shepherd
Eden (1996) .... Bill Kunen
Congo (1995) .... Dr. Peter Elliot
Nobody's Fool (1994) .... Peter Sullivan
Radio Inside (1994) .... Michael
Telling Secrets (1993) (TV) .... Jesse Graham
Arctic Blue (1993) .... Eric Desmond
"Gabriel's Fire" (1990) TV dizisi .... Louis Klein
Betsy's Wedding (1990) .... Jake Lovell
Where the Heart Is (1990) .... Tom
Chameleons (1989) (TV) .... Stan
When We Were Young (1989) (TV) (as Charles Hunter Walsh) .... Lee Jameson
Loverboy (1989) (as Charles Hunter Walsh) .... Jory Talbot
"Kate & Allie" .... Ben

Bunlar da ilginizi çekebilir

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.