Gıda Hattı

Diren Polatoğulları kimdir? Diren Polatoğulları hayatı

23 Kasım 2021, 09:57
Paylaş
Diren Polatoğulları kimdir? Diren Polatoğulları hayatı
Diren Polatoğulları kimdir? Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Diren Polatoğulları hayatı ve tüm çalışmalarına dair her şey. Diren Polatoğulları biyografi içeriğini gündemde olan isim için hazırladık.

Diren Polatoğulları kimdir? Türk dizi ve sinema sanatçısı olan Diren Polatoğulları hayatı ve tüm çalışmalarına dair tüm detaylar ve merak edilenler...

Diren Polatoğulları biyografi

doğum; 12 Şubat 1980, İstanbul

mesleği; Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Diren Polatoğulları hayatı

12 Şubat 1980'de İstanbul doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk sanatını bitirmiş ve ilk oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Diren Polatoğulları kimdir?
Diren Polatoğulları

Eğitim

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır. Günümüzde ise Show Tv'nin mehşur dizisi Çukur dizisinin devam dizi olan Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan Kahraman / Ferhan karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi
Televizyon

2009 Kurtlar Vadisi Pusu Ferman Konuk Oyuncu
2011 Üsküdar'a Giderken İlhan Yardımcı Oyuncu
2012 Karadayı İbrahim Durak Yardımcı Oyuncu
2012-2013 Son Kemal Yıldırım Yardımcı Oyuncu
2013 Kaçak Kulaksız Konuk Oyuncu
2014 Eski Hikaye Metin Yardımcı Oyuncu
2016 Hayat Şarkısı Demir Yardımcı Oyuncu
2017-2018 Şevkat Yerimdar Şefik Özükötü Konuk Oyuncu
2018 Bir Umut Yeter Salih Yardımcı Oyuncu
2019 Bir Aile Hikayesi Genç Şakir Mutlu Konuk Oyuncu
2021 Arıza Numan Konuk Oyuncu
2021 Kırmızı Oda Hamdi Baba Konuk Oyuncu
2021- Üç Kuruş İrfan Kahraman / Ferhan (Seri katil) Başrol Oyuncusu

Film
Sinema

2010 Saklı Hayatlar Oğuz
2011 Aşk ve Devrim Kılıç
2011 Bir Ses Böler Geceyi Ekrem
2012 Kurtuluş Son Durak Arabulucu
2015 Kırık Kalpler Bankası Hüseyin
2016 Küçük Esnaf Osman

Bunlar da ilginizi çekebilir

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.