Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı korona virüs önlemleri kapsamında video konferansla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul Tarabya Huber Köşkü’nden katıldı. Ana gündem maddesinin korona virüsle ilgili çalışmalara yönelik olduğu toplantı sona erdi.
“Hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Hafta sonu sokağa çıkma yasağını ihtiyaç oldukça sürdürme kararı aldık. Bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yasağın açıklandığı ilk saatlerde kimi yerlerde yaşanan gereksiz kargaşanın bir daha tekrar etmemesi için gereken tedbirleri alacağız.
Salgın nedeniyle dünyada yaşanacak sıkıntılardan Türkiye’nin etkilenmemesi için tüm tedbirleri alıyoruz. Özel bankaların da üstlerine düşeni yapmasını bekliyoruz” dedi.
İHA