Gıda Hattı

Christopher Lloyd kimdir? Christopher Lloyd hayatı

22 Ekim 2021, 18:20
Paylaş
Christopher Lloyd kimdir? Christopher Lloyd hayatı
Christopher Lloyd kimdir? Ödüllü oyuncu Christopher Lloyd hayatı ve tüm projeleri nelerdir? Christopher Lloyd biyografi hakkında tüm merak edilenler ve dikkat çeken projelerine dair tüm konular...

Christopher Lloyd kimdir? Emmy ödüllü olan Christopher Lloyd hakkında tüm merak edilenler ve hayatına ilişkin araştırılanlar...

Christopher Lloyd biyografi

tam adı; Christopher Allen Lloyd

doğum; 22 Ekim 1938; Stamford, Connecticut, ABD)

mesleği; Amerikalı üç kez Emmy Ödüllü karakter oyuncusudur.

Lloyd; Stamford, Connecticut, Amerika Birleşik Devletleri'nde Ruth Lapham (San Francisco Belediye Başkanının Kızkardeşi) ve Samuel R. Lloyd'un çocukları olarak dünyaya gelmiştir. Kendisi çok ender olarak televizyonlara çıkar ya da röportaj verir. En son röportajını Channel 4'ün "En İyi 100 Aile Filmi" için 2005'te vermiştir. En iyi arkadaşlarından bazıları onu utangaç sessiz birisi olarak niteleı,

Christopher Lloyd hayatı

Erken yaşam

Lloyd içinde, 22 Ekim 1938 tarihinde doğdu Stamford, Connecticut , San Francisco belediye başkanı bir şarkıcı ve kardeş; (1896-1984 Lapham'ın née) Ruth Lloyd oğlu Roger Lapham'ın ve avukatı kocası Samuel R. Lloyd Jr. Biri, Samuel Lloyd, 1950'ler ve 1960'larda bir aktör olan üç erkek ve dört kız çocuğunun en küçüğüdür. Lloyd'un anne tarafından büyükbabası Lewis Henry Lapham , Texaco petrol şirketinin kurucularından biriydi ve Lloyd da John Howland da dahil olmak üzere Mayflower yolcularının soyundan geliyor. Lloyd büyüdüWestport, Connecticut katıldığı, Staples Lisesi'ni ve yüksek okulun tiyatro şirketi, Staples oyuncular kuruluşunda yer aldı.

Christopher Lloyd kimdir?
Christopher Lloyd

Yaklaşan projeler

Temmuz 2020 olarak, Lloyd Simyacı'nın olarak rol aldı Man & Cadı yönettiği bir aile dostu fantezi-macera filmi Rob Margolies ile, Mağaza Jim Henson Creature filmi için kuklalar oluşturmak için ayarlanır.

Kişisel yaşam

Lloyd ilk olarak 6 Haziran 1959'da Catharine Dallas Dixon Boyd ile evlendi. Çift, 12 yıllık evlilikten sonra 1971'de boşandı. 1974 yılında Evli aktris Kay Tornborg, 1987. dolaylarında onu boşanmaktan onlar Temmuz 1991 yılında boşanmaktan sürecinde iken Carol Ann Vanek için Lloyd'un üçüncü evlilik, sürmüş iki yıldan fazla His dördüncü evlilik, senarist Jane Walker Wood ile 1992'den 2005'e kadar sürdü. 2016'da Lloyd, Lisa Loiacono ile evlendi. Loiacono, Lloyd'un 2012'de Montecito, California'daki evini satışa çıkardığında emlakçıydı . Lloyd'un o arsadaki eski evi, Kasım 2008'deki Çay Ateşinde yıkıldı.

Lloyd'un hayırsever annesi Ruth Lapham Lloyd 1984'te 88 yaşında öldü. O sırada hayatta kalan çocukları Christopher ile birlikte Donald L. Mygatt, Antoinette L. Mygatt Lucas, Samuel Lloyd III, Ruth Lloyd Scott Ax ve Adele L. Kinney.Lloyd yeğeni, Sam Lloyd (1963-2020), üzerine avukat Ted Buckland oynarken tanınıyordu Scrubs .

Filmografi
Film

  • 1975 Biri Guguk Kuşunun Yuvasının Üzerinden Uçtu Maks Taber
  • 1977 Başka Bir Adam, Başka Bir Şans Jesse James geçmiyor.
  • 1978 Üç Savaşçı Steve Chaffey
  • güneye gidiyor Yardımcısı Towfield
  • 1979 Butch ve Sundance: İlk Günler Bill Tod Carver
  • Kırmızılar içindeki bayan Frognose
  • Soğan Tarlası hapishane avukatı
  • 1980 Siyah Mermer Arnold'un Koleksiyoncusu
  • Şizoid Gilbert
  • 1981 Yalnız Korucu Efsanesi Tümgeneral Bartholomew "Butch" Cavendish
  • Postacı her zaman iki defa çalar satıcı
  • Ulusal Lampoon'un Film Çılgınlığı samuel starkman Segment: "Belediyeliler"
  • 1983 Bay anne Larry
  • Olmak ya da olmamak SS Yüzbaşı Schultz
  • 1984 Star Trek III: Spock Arayışı Komutan. Kruge
  • Buckaroo Banzai'nin 8. Boyuttaki Maceraları John Bigbooté
  • Ulusal Lampoon'un Seks Sevinci Antrenör Hindenberg
  • 1985 Geleceğe Dönüş Dr. Emmett "Doc" Brown
  • İpucu Prof. Erik
  • 1986 mucizeler Harry
  • 1987 Adam gibi yürü Reggie Shand / Henry Shand
  • Beyaz At Efsanesi Jim Martin
  • 1988 Parça 29 Henry Henry
  • Roger Rabbit'i Kim Çerçeveledi yargıç kıyamet
  • Sekiz Adam Dışarıda Bill Burns
  • 1989 Rüya takımı Henry Sikorsky
  • Geleceğe Dönüş Bölüm II Dr. Emmett "Doc" Brown
  • 1990 Geleceğe Dönüş Bölüm III
  • Neden ben? Bruno Daley
  • DuckTales Filmi: Kayıp Lambanın Hazinesi Büyücü Merlock (ses)
  • 1991 Geleceğe Dönüş: Yolculuk Dr. Emmett "Doc" Brown Simülatör yolculuğu
  • Banliyö Komando Charlie Wilcox
  • Addams Ailesi Fester Amca / Gordon Craven
  • 1993 yirmi dolar Jimmy
  • Tehdit Dennis Sustalı Sam
  • Addams Ailesi Değerleri Fester Amca Addams
  • 1994 Dış Sahadaki Melekler Al "Patron" Melek
  • Hiçbir Yerde Kamp Dennis Van Welker
  • Radioland Cinayetleri Zoltan
  • Sayfa Yöneticisi Bay Dewey / Sayfa Yöneticisi
  • 1995 Bay Payback: Etkileşimli Bir Film Ed Jarvis Kısa film
  • Öldüğünüzde Denver'da Yapılacak Şeyler Parçalar
  • 1996 Cadillac Çiftliği Ahşap Kireçler
  • 1997 Alışkanlıkları Değiştirmek Theo Çay Bahçesi
  • Fred'de akşam yemeği Baba
  • Anastasya Grigori Rasputin (ses)
  • 1998 gerçek sarışın Ernst
  • Tom Sawyer'ın Animasyonlu Maceraları Yargıç Thatcher (ses)
  • 1999 En sevdiğim Marslı Martin Amca
  • Bebek Dehaları koyun
  • yakınsama Morley Allen
  • Aydaki Adam Kendisi - "Taksi" oyuncusu minyatür
  • 2001 Çocuk Dünyası Aslan
  • Sınırda avukat serseri Segment: "Mutlu Yıllar"
  • İyi Ghouls Kötü Gittiğinde Fred Walker Amca
  • 2002 Interstate 60: Yolun Bölümleri Işı
  • Keşke Ölseydin bruce
  • Hey Arnold!: Film Adli tabip (ses)
  • 2003 perili deniz feneri Kaptan Jack Kısa film
  • 2004 Kabul Stewart Layık
  • 2005 İşte Peter Cottontail Geliyor: Film Seymour S. Sassafras (ses)
  • Valley High'dan Kötü Kızlar Bay Chauncey
  • Enfants Korkunçlar Muhterem Burr
  • 2007 pullar Willie
  • 2008 Benimle aya uç Amos (ses)
  • Despero'nun kuyruğu Hovis (ses)
  • 2009 Vahşi çağrı "Dede" Bill Hale
  • Noel Baba Arkadaşlar Stan Cruge
  • 2010 kardan adamlar Bekçi
  • Jack ve Fasulye Sırığı müdür
  • Pirana 3D Bay Goodman
  • 2011 Aşk, Düğün, Evlilik George
  • İçgörü koyun
  • Seri Dostların Maceraları Dr. Von Gearheart
  • Kar tanesi, Beyaz Goril Dr. Archibald Pepper (ses) İngilizce dublaj
  • Chateau Meroux Nathan
  • 2012 Yemek savaşı! Bay Pano (ses)
  • Kadavra Kadavra (ses) Kısa film
  • Pirana 3DD Bay Goodman
  • Delhi Safarisi güvercin (ses) İngilizce dublaj
  • Baltalı Tekne 2012 Gece bekçisi Axe vücut spreyi kısa film
  • Büyük Balon Macerasında Oogieloves lero fötr şapka
  • Mickey Matson ve Copperhead Komplosu Büyükbaba Jack
  • Şafaktan Önce Ölü Horus Galloway
  • Yaşadığım İçin Özür Dilerim Lars
  • Sid the Science Kid : Film Dr. Bonanodon (ses)
  • Son çağrı Pete
  • Özgürlük Gücü, diğer adıyla Fantastik Güç, diğer adıyla The Illusionauts Profesör (ses) İngilizce dublaj
  • 2013 orman ustası Wells (ses)
  • madeni para William Kısa film
  • 2014 Batıda Ölmenin Milyonlarca Yolu doktor kahverengi minyatür
  • Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Bir Kadın Kronig
  • Senin İçin Yazdıklarım Pop
  • 2015 88 Cyrus
  • Doktor Brown Dünyayı Kurtarır Dr. Emmett "Doc" Brown Kısa film
  • Tekne Üreticisi Abner
  • 2016 Ben Seri Katil Değilim MR Crowley
  • Donald Trump'ın Anlaşma Sanatı: Film Dr. Emmett "Doc" Brown minyatür
  • Soğuk Ay James Redfield
  • 2017 Stil sahibi olmak Milton Kupchak
  • İlham perisi Bernard Rauschen
  • Ses Clinton Jones
  • 2018 sınırlar stanley
  • Öldürmek Lloyd Mickey
  • tekrar çalıştır (Gelecek) George Benson
  • 2019 Perili Kılıç Ustası Kara Keşiş (ses) Kısa film
  • 2021 Hiç kimse David Mansel
  • Kıdemli An Sal Spinelli
  • Kraliçe Arılar arthur şeridi
  • İhale Çubuğu Post prodüksiyon
  • TBA Tankhouse Buford Post prodüksiyon
Christopher Lloyd kimdir
Christopher Lloyd

Televizyon

  • 1976 Adams Günlükleri Çar Alexandre Bölüm: "Bölüm VIII: John Quincy Adams , Dışişleri Bakanı"
  • 1978 Dantelli ve Mississippi Kraliçesi Jennings televizyon filmi
  • Kelime Hans Bogardus televizyon dizileri
  • 1978–1979 barney miller Arnold Scully / Vincent Carew 2 bölüm
  • 1978–1983 Taksi Muhterem Jim Ignatowski 84 bölüm
  • 1979 Dublör Yedi aka Fantastik Yedili Hartman'ı atla televizyon filmi
  • 1982 Batının En İyisi patiska çocuk 3 bölüm
  • Amerikan oyun evi Paul Bölüm: "Hacı, Elveda"
  • Yandaki Para Çavuş Stampon televizyon filmi
  • 1983 Eylül Silahı" Jack Brian televizyon filmi
  • 1984 Şerefe Philip Semenko 2 bölüm
  • Eski Arkadaşlar Jerry Forbes televizyon filmi
  • Kovboy ve Balerin Odunsu televizyon filmi
  • 1985 Sokak Şahini Anthony Koridoru Bölüm: "Pilot"
  • 1986 İnanılmaz Hikayeler Fasulye Bölüm: "Sınıf Başkanına git"
  • 1987 Hollywood Tepelerinden Masallar: Pat Hobby, Genius ile Birlikte Pat Hobi televizyon filmi
  • 1990 Dünya Günü Özel Dr. Emmett "Doc" Brown özel televizyon
  • 1991–1992 Geleceğe Dönüş: Animasyon Dizisi Dr. Emmett "Doc" Brown (Canlı aksiyon) 26 bölüm
  • 1992 T Kemik N Gelincik William "Gelincik" Weasler televizyon filmi
  • İleride: Exxon Valdez Felaketi Frank Iarossi televizyon filmi
  • Avonlea'ya giden yol Alistair Gamze Bölüm: "Başka Bir Bakış Açısı"
  • 1994 Dr. Seuss'u Ararken Bay Önsezi televizyon filmi
  • 1995 Düşen melekler Kıta Operasyonu Bölüm: "Sinek Kağıt"
  • Kiralık Çocuk Lawrence 'Larry' Kayvey televizyon filmi
  • 1995–1997 Ölümcül Oyunlar Sebastian Çakal/Ürdün Kenneth Lloyd 13 bölüm
  • 1996 Sessiz Kalma Hakkı Johnny Benjamin televizyon filmi
  • 1997 Quicksilver Otoyolu Aaron Quicksilver televizyon filmi
  • Endzone'daki Melekler Al "Patron" Melek televizyon filmi
  • 1998 Kızıl Şefin Fidyesi Sam Howard televizyon filmi
  • 1999 Döndürme Şehri Owen Kingston Bölüm: "Geleceğe Dönüş IV"
  • Alice Harikalar Diyarında Beyaz Şövalye televizyon filmi
  • Gökyüzünden Geldi Jarvis Moody televizyon filmi
  • 2001 Kene Bay Balık Merdiveni Geçersiz
  • Bölüm: "Pilot"
  • Zekâ Dr. Harvey Kelekyan televizyon filmi
  • Kaderin Peşinde Jet James televizyon filmi
  • İyi Ghouls Kötü Gittiğinde Fred Walker Amca televizyon filmi
  • 2002–günümüz siber kovalamaca Hacker (ses) tekrar eden rol
  • 2002 Ortadaki Malcolm Walter Bölüm: " Aile Birleşimi "
  • Büyük zaman Belge Yetkileri televizyon filmi
  • 2003 Ed Burt Kiffle Bölüm: "Hareket"
  • titreme Dr. Cletus Poffenberger 3 bölüm
  • 2004 Billy ve Mandy'nin Acımasız Maceraları Salyangoz (ses) Bölüm: "Dumb Luck/Kimse Grim Sevmiyor"
  • Hayal ediyorum Prof. 13 bölüm
  • 2004–2005 Kulüp binası Lou Russo 11 bölüm
  • 2005 Batı kanadı Prof. Lawrence Lessig Bölüm: "Uyandırma Çağrısı"
  • tepenin Kralı Smitty (ses) Bölüm: " Care-Takin' Care of Business "
  • dedektifler Çamaşırhanede Anderson televizyon filmi
  • 2005–2006 Yığılmış harold mart 19 bölüm
  • 2006 Korku Ustaları Everett Neely Bölüm: " Valerie Merdivenlerde "
  • Mükemmel Bir Gün Michael televizyon filmi
  • 2007 Sayılar Ross Moore Bölüm: "Grafik"
  • 2008 Lincoln Center'dan canlı yayın Kral Pellinore Bölüm: "Camelot"
  • Kanun ve Düzen: Suç Niyeti karmin Bölüm: "Kaybolan Yasası"
  • 2009 Meteor Daniel Lehman 2 bölüm
  • Bloodsteel Şövalyeleri Tesselink 2 bölüm
  • 2010 Chuck Leo Dreyfus Bölüm: "Chuck Dişe Karşı"
  • 2011 saçak Roscoe Joyce Bölüm: " Ateşböceği "
  • Aile pratiği Robert Tutku Ayak televizyon filmi
  • 2011–2013 robot tavuk Dr. Emmett "Doc" Brown/Erken Hacker/Schlomo (ses) 2 bölüm
  • 2012 Dorothy ve Oz'un Cadıları Oz Büyücüsü televizyon filmi
  • RL Stine's The Haunting Hour büyükbaba Bölüm: "Grampires: Bölüm 1"
  • Noel Dışında Her Şey Harry televizyon filmi
  • 2013 Umut Yükseltmek dennis güçleri Bölüm: " Kredinin Vadesi Geldiği Yerde Kredi"
  • psişik Martin Kahn Bölüm: "100 İpucu"
  • 2014 Michael J. Fox Şovu Müdür McTavish Bölüm: "Sağlık"
  • Kan Gölü: Katil Lamprey'lerin Saldırısı Belediye Başkanı Akerman televizyon filmi
  • Zodyak: Kıyamet İşaretleri Harry Setag televizyon filmi
  • Bahçe Duvarının Üzerinde Oduncu (ses) 4 bölüm
  • 2014–2015 Granit Daireler Profesör Hargraves 12 bölüm
  • 2015 Simpsonlar Rev. Jim Ignatowski (ses) Bölüm: " Benim Ücret Lady "
  • Noel için Tam Zamanında Büyükbaba Bob televizyon filmi
  • 2016 Big bang teorisi Theodore Bölüm: "Mülkiyet Bölümü Çarpışma"
  • 2017–2018 12 Maymun Misyoner / Zalmon Shaw 3 bölüm
  • 2018 Roseanne Lou Bölüm: "Yaşlı Kadınlar için Ülke Yok"
  • 2019 AP Biyo Melvin Bölüm: "Melvin"
  • Büyük Şehir Yeşilleri Noel Baba (ses) Bölüm: "Yeşil Noel"
  • 2020 NCIS Joseph "Joe" Smith Bölüm: " Arizona "

Video oyunları

  • 1990 Geleceğe Dönüş... Pinball Dr. Emmett "Doc" Brown (ses)
  • 1994 Bilim Adamlarını Kurtarmak Teğmen Jack Tempus (ses)
  • 1996 Toonstruck Drew Blanc (ses)
  • 2006 Geleceğin Video Slotlarına Geri Dön Dr. Emmett "Doc" Brown (ses)
  • 2010–2011 Geleceğe Dönüş: Oyun
  • 2013 Geleceğe Dönüş Zamanda Video Slotlarında Geri Dön
  • 2015 Lego Boyutları
  • 2015 Kralın Görevi Yaşlı Kral Graham
  • 2020 Kingdom Hearts III Re:Mind Usta Xehanort (ses)
  • 2020 Kingdom Hearts: Hafıza Melodisi

Müzik videoları

Yıl Sanatçı Başlık rol
1985 Huey Lewis ve Haberler " Aşkın Gücü " Dr. Emmett "Doc" Brown

Tema parkı atraksiyonları

1991 Geleceğe Dönüş: Yolculuk Dr. Emmett "Doc" Brown
2008 Simpsonlar Gezintisi Dr. Emmett "Doc" Brown Ses

Ödüller

1972–73 Obi Ödülü "seçkin performanslar" için 12 alıcıdan biri Kazanmak
1973 Drama Masası Ödülü En iyi performans.
1982 Primetime Emmy Ödülü Komedi Dizisinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Taksi
1983
1986 Satürn Ödülü En iyi Yardımcı Oyuncu Geleceğe Dönüş aday
1990 Roger Rabbit'i Kim Çerçeveledi
1992 Primetime Emmy Ödülü Drama Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu, Avonlea'ya Giden Yol (Bölüm: Başka Bir Bakış Açısı ) Kazanmak
1994 Bağımsız Ruh Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek, yirmi dolar
2008 Gündüz Emmy Ödülleri Bir Animasyon Programında Üstün Performans siber kovalamaca aday
2013 Altın Ahududu Ödülleri En Kötü Ekran Topluluğu (tüm kadroyla paylaşılıyor), Büyük Balon Macerasında Oogieloves
2015 Gündüz Emmy Ödülleri Bir Animasyon Programında Üstün Performans siber kovalamaca
2016 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Ben Seri Katil Değilim

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.