Gıda Hattı

Çağla Kubat kimdir? Çağla Kubat hayatı

16 Kasım 2021, 09:23
Paylaş
Çağla Kubat kimdir? Çağla Kubat hayatı
Çağla Kubat kimdir? Ünlü manken ve sörfçü Çağla Kubat hayatı ve hakkında tüm merak edilenlere dair doğu gününde araştırma yapılmaktadır. İşte Çağla Kubat biyografisi...

Çağla Kubat kimdir? Türk manken ve profesyonel sörfçü Çağla Kubat hayatı ve yaşamına dair merak edilenler...

Çağla Kubat biyografi

doğum; 16 Kasım 1979, İzmir

ölüm; Türk manken, fotomodel, oyuncu, profesyonel rüzgâr sörfçüsü ve makine mühendisi.

Çağla Kubat hayatı ve kariyeri

1997 yılında İtalyan Lisesinden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümüne kaydoldu. 2001 yılında bu bölümden mezun oldu. Miss Turkey Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nın 2001 yılı organizasyonunda ikinci seçildi ve ardından Türkiye'yi Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti. Aynı zamanda, 2003 yılında Çeşme'de düzenlenmiş olan IFCA Avrupa Slalom Şampiyonası'nı kazanmış başarılı bir sörfçüdür.

Kubat, sörfün yanı sıra snowboarding, wakeboarding, rollerblading, binicilik ve dalgıçlık yapmakta, tenis oynamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi eski sporcusudur. Kendisi, Türkçenin yanı sıra iyi derecede İngilizce, İtalyanca ve Latince bilmektedir.

Eski İçişleri Bakanı Ferit Kubat'ın torunu olan Çağla Kubat, günümüzde, Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde başrolde Elif Komiser karakterini canlandırdı. 20 Eylül 2013 tarihinde kendisi gibi sörfçü Amerikalı sevgilisi Jimmy Diaz ile evlendi. Bu evlilikten Selin adında bir kızı dünyaya geldi.

Çağla Kubat kimdir?
Çağla Kubat

Ödülleri ve başarıları

2000 - Rüzgâr Sörfü Türkiye Üçüncülüğü
2001 - Rüzgâr Sörfü Türkiye İkinciliği
2002 - Miss Turkey Türkiye İkinci Güzeli
2002 - Rüzgâr Sörfü Türkiye İkinciliği
2004 - Rüzgâr Sörfü Türkiye İkinciliği
2005 - Türkiye Slalom Rüzgâr Sörfü Şampiyonu
2005 - Avrupa Slalom Rüzgâr Sörfü Şampiyonu
2005 - Funboard Sınıfında Türkiye Birinciliği
2007 - Rüzgâr Sörfü Dünya Dördüncülüğü
2008 - PWA World Tour - Slalom Women - 8
2009 - PWA World Tour - Slalom Women - 5
2010 - PWA World Tour - Slalom Women - 6
2010 - Türkiye Slalom Rüzgâr Sörfü Şampiyonu
2011 - PWA World Tour - Slalom Women - 9
2011 - Türkiye Slalom Rüzgâr Sörfü Şampiyonu
2012 - IFCA Dünya Şampiyonası Bayanlar 3.sü
2012 - Türkiye Slalom Rüzgâr Sörfü İkinciliği

Filmografi

- Ters Köşe Kanal 1 - TV Programı Sunucu
2004 Başka Yerde Yok - TV Programı Sunucu
2006 Rozi - Reklam Filmi Oyuncu
2006 Ülker Piko - Reklam Filmi Oyuncu
2006-2007 Sağır Oda Duruşah Kırımlı Dizi Başrol Oyuncu
2007-2008 Kuzey Rüzgârı Bahar Dizi Başrol Oyuncu
2009 - 2011 Arka Sokaklar Elif Doğan Dizi Başrol Oyuncu
2011 Ntv Spor Haberleri - TV Programı Sunucu
2011 Rowenta - Reklam Filmi Oyuncu
2012 Herbalife - Reklam Filmi Oyuncu

Bunlar da ilginizi çekebilir

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.