Gıda Hattı

Biran Damla Yılmaz kimdir? Biran Damla Yılmaz hayatı

7 Aralık 2021, 18:45
Paylaş
Biran Damla Yılmaz kimdir? Biran Damla Yılmaz hayatı
Biran Damla Yılmaz kimdir? Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz hayatı ve kariyerine dair konular araştırılıyor. Biran Damla Yılmaz biyografisi ve sağlık durumu...

Biran Damla Yılmaz kimdir? Baraj dizisinden sonra Yasak Elma kadrosuna dahil olan Biran Damla Yılmaz hayatı ve sağlığı araştırılıyor.

Biran Damla Yılmaz biyografi

doğum; 28 Haziran 1997, İstanbul

mesleği; Türk oyuncu. Kariyerinin dönüm noktası olan Kırgın Çiçekler dizisinde önemli bir rol almıştır. Günümüzde Yasak Elma dizisinde Kumru Yıldırım rolünü üstlenmiştir.

Biran Damla Yılmaz hayatı

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Yılmaz, halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır.

Biran Damla Yılmaz
Biran Damla Yılmaz

Filmografi
Televizyon

2013-2014 Muhteşem Yüzyıl Cariye Star TV
2014 Yasak Esma ATV
2015 Beyaz Yalan Nesrin Show TV
2015-2018 Kırgın Çiçekler Eylül Acar Göktürk ATV
2019 Canevim Ceylan
2020-2021 Baraj Nehir Aksu Güney FOX
2021-günümüz Yasak Elma Kumru Yıldırım

Sinema

2014 Çılgın Dersane 4: Ada Deniz
2019 Mucize 2: Aşk Mızgin

Reklam

2016 Fotocum
2017 Çiçek Sepeti

Bunlar da ilginizi çekebilir

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.