• Hakkımızda
  • Site İçi Arama
  • Bize Yazın!
Gıda Hattı
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
Gıda Hattı
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Yaşam

Barış Manço ile Adam Olacak Çocuk nostaljisi

29 Ocak 2016
Süre:3dk Okuma
baris-manco-gidahatti
FacebookTwitterLinkedinPinterestWhatsappEposta

Türk pop müziğinin efsanelerinden Barış Manço, “Erkmen Sağlam’ın Objektifinden Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları Sergisi” ile anılacak. Sergi ilk olarak Ankara Next Level’da açılacak.

baris-manco-sergi-gidahattiBarış Manço ile 7’den 77’ye Programı; 1988 yılında başlayan 1997 yılında sonlanan ama hiç eskimeyen ve 28 sene sonra bugün hala hafta sonları TRT’de tekrarları izlenen Türk televizyon yayıncılığında efsane bir program.

Süreç içinde 140 farklı ülkeyi dolaşarak Ekvator’dan Kutuplara yaklaşık 800 bin km’den fazla yol giden, Türkiye’yi ve dünyayı karış karış gezerek, Türk Kültürünü dünya kültürü ile buluşturan, dünya kültürlerini ve dünyanın neresinde ne yaşanıyorsa Türkiye’ye tanıtan programın, başka bir örneği daha yok.

Bu efsane TV programının yayına girişinin 25’inci yılı nedeniyle programın yapımcısı ve yönetmeni Erkmen Sağlam, dünyanın dört bir yanında çektiği fotoğraflarla ilk olarak “Milli Saraylar Müzesi Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde” bir sergi açmıştı. 7’den 77’ye ekibi bu kez, Deepart organizasyonu ile Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları Sergisini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında sergilemeye başlıyor.

Alt yazılı fotoğraflarıyla belgesel nitelikli “Erkmen Sağlam’ın Objektifinden Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları Sergisi” yurt içinde ve yurt dışında ülkemiz kültürünün tanıtımına katkı sağlamayı sürdürecek.

Türk pop müziğine damga vurmuş isimlerden Barış Manço’nun anılacağı adeta bir turne niteliğindeki sergiler zincirinin ilk durağı Ankara Next Level Alışveriş merkezi olacak.

baris-manco-yerli-gidahatti30 Ocak saat 16.00’da açılacak sergi, 15 Şubat’a kadar Next Level ziyaretçileri ile buluşacak.

Kültür sanat alanında birçok projede dikkat çeken TRT Ankara radyosu ile tanıdığımız İzzet Öz’ün sunumu ile başlayacak açılış programında, 7’den 77’ye görüntüleri davetliler ile paylaşılacak. Mançoloji albümünün aranjörü Eser Taşkıran yönetiminde 24 Ayar eşliğinde 7’den 77’ye şarkılarıyla Meltem Taşkıran konser verecek. Mine Abla’nın piyanosu eşliğinde “Adam Olacak Çocuk” nostaljisinin tekrar yaşatılacağı etkinlikte çocuklar şarkılar söyleyerek yarışacak.

Sergide, Barış Manço’nun Kuzey Kutbuna uzanan yolculuğundan Borneo Adası seyahatine kadar birçok fotoğrafı yer alıyor. Son “Kuru Kafa Avcısı” ile tanışan Barış Manço’nun ilginç fotoğraflarının yer aldığı “Barış Manço ile 7’den 77’ye fotoğrafları Sergisi” ile usta sanatçı aramızdan ayrılışının 17. yılında Next Level’da anılacak.

GIDAHATTI DERGİSİNİ ÜCRETSİZ İNDİRİN

android Apple

Etiketler: Barış MançoErkmen SağlamguncelNext LevelTürk pop müziği
PaylaşTweetPaylaşPinGönderGönder

İlgiliYazılar

huzursuz-bağırsak-sendromu-www.gidahatti.com
Sağlık

D vitamini eksikliği, Huzursuz Bağırsak Sendromu nedeni

9 Mayıs 2019
Reklam yatırımları gıda ve kozmetik ile büyüyor!
Güncel

Barış Manço’nun babası Muhittin Kocataş son yolculuğuna uğurlandı

30 Mart 2019
seferihisar-mandalina-senligi-adam-olacak-cocuk-ayse-naz-duman-gidahatti
Tarım

Mandalina Şenliği’nde ilk hasat Adam Olacak Çocuklar’dan!

26 Ağustos 2018

Bağlantıda Kalalım

Sıcak Haberler

HoReCa sektöründe gıda israfına karşı 3’lü işbirliği!

HoReCa sektöründe gıda israfına karşı 3’lü işbirliği!

5 Mart 2021
gubreleme-gidahatti

Bakan Pakdemirli: “Gübre destekleri İlkbahar döneminde ödenecek”

5 Mart 2021
LGS’ye girecek öğrenciler için ilk örnek soru kitapçığı!

BM’den Gıda İsrafı Raporu: 931 milyon ton gıda çöpe gitti!

5 Mart 2021
“Gıda sanayini zorlu bir dönem bekliyor”

Bitkisel üretim, 2020’de tüm gruplarda artış gösterdi

5 Mart 2021
Gidahatti Logo

Gıdahattı.com, başta gıda olmak üzere hayatın her alanına ilişkin okuyucuların merak edebilecekleri, istedikleri konularda mümkün olduğunca yalın ve net bilgi alabilecekleri yeni nesil dijital medya platformudur.

Gıdahattı.com‘un insana ve hayata dair her konuda söyleyecek bir sözü, araştıracağı bir konu mutlaka vardır. Ayrıca sitemiz, eli kalem tutan ve hayata dair söyleyecek sözü olan herkese açık bir yayın platformdur.

Bizi Takip Edin

  • Hakkımızda
  • Site İçi Arama
  • Bize Yazın!

Copyright © 2019 - Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK

Copyright © 2019 - Tüm hakları saklıdır.