Gıda Hattı

Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu hayatı

20 Mayıs 2022, 16:27
Paylaş
Aslı Bekiroğlu kimdir? Aslı Bekiroğlu hayatı
Aslı Bekiroğlu kimdir? Çok özel videoları ile bir dönem gündeme gelen Aslı Bekiroğlu hayatı ve Hasan Can Kaya'nın açıklaması ile daha da merak edilir oldu. İşte Aslı Bekiroğlu biyografisi...

Aslı Bekiroğlu kimdir? Ünlü ve güzel oyuncu olan Aslı Bekiroğlu hayatı ve tüm projelerinin yanı sıra girmiş olduğu tartışmalar ile merak ediliyor.

Aslı Bekiroğlu biyografi

doğum; 16 Kasım 1995, İstanbul

mesleği; Türk oyuncudur.

Aslı Bekiroğlu hayatı

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu kimdir
Aslı Bekiroğlu

Filmografisi

Yıl Yapım Rol Notlar
2013 Beni Böyle Sev Ayça Yardımcı oyuncu - TV dizisi
2015 Adı Mutluluk Sera Yüksel Yardımcı oyuncu - TV dizisi
2016-2017 Gülümse Yeter Yasemin Özdemir Başrol oyuncusu - TV dizisi
2016 İkimizin Yerine Ceylan Yardımcı oyuncu - Sinema filmi
2017 Yol Arkadaşım Bahar Başrol oyuncusu - Sinema filmi
2018 Dudullu Postası Betül Yardımcı oyuncu - İnternet dizisi
2018-2019 Jet Sosyete Melike Şahin Yardımcı oyuncu - TV dizisi
2019 Benim Tatlı Yalanım Suna Doğan Yılmaz Başrol oyuncusu - TV dizisi
2020 Jet Sosyete Melike Şahin Konuk oyuncu - TV dizisi
2021- Yetiş Zeynep Zeynep Başrol oyuncusu - İnternet dizisi
2021 Aşkım Bahardı Bahar Başrol oyuncusu - TV filmi
2022 Maske Kimsin Sen? Ördek Yarışmacı - TV programı
Yakında Bandırma Füze Kulübü Zehra Sinema filmi
Yakında Barış Akarsu Sinema filmi

Ödüller ve adaylıklar

Yıl Ödül Kategori Aday Sonuç
2018 48. Altın Kelebek Ödülleri Yıldızı Parlayanlar Kendisi Kazandı
2021 Crowne Plaza İstanbul Florya, Moon Life Ödül Töreni En İyi Feat Ödülü Sezen’li Şarkılar Kendisi ve Emir Ersoy Kazandı

Bunlar da ilginizi çekebilir

Haber Etiketleri

Gıda Hattından güncel e-bülten almak için adresinizi girip kayıt olabilirsiniz.

.