• Künye
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Site İçi Arama
Gıda Hattı
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • KORONAVİRÜS
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • KORONAVİRÜS
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
Gıda Hattı
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Günün Manşetleri

Çiftçiye 22 milyonluk tarımsal destek

1 Aralık 2017
Süre:2 mins read
Çiftçiye 22 milyonluk tarımsal destek
FacebookTwitterLinkedinPinterestWhatsappEposta

Gümüşhane Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen yıl sonu verilerin incelenmesi amacıyla düzenlenen 2017 yılı değerlendirme toplantısında il genelinde ödenen tarımsal destekleme tutarının 22 milyon 84 bin TL’ye ulaştığını söyledi.

Gümüşhane, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 2017 yılının değerlendirilmesi, il ve ilçelerdeki tarım ve hayvancılık durumu hakkında yıl sonu verilerinin incelenmesi amacıyla 2017 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısı kurumun toplantı salonunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen başkanlığında yapıldı. İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri de toplantıya katıldı.tarla-tarim-ciftci-gidahatti (2)

Gümüşhane’de ödenen tarımsal destekleme tutarı 22 milyon TL’ye ulaştı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Birşen; Gümüşhane tarımının genel değerlendirmesini yaparak, Gümüşhane’de ödenen tarımsal desteklemelerin tutarının 22 milyon 84 bin 287 TL’ye ulaştığını söyledi.

Toplantının 2017 yılında neler yaptıklarını, 2018 yılında neler yapacaklarını konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için düzenlendiğini belirterek; “2017 yılında çalışma yapan, başarı gösteren, Şube Müdürlüklerimize, İlçe Müdürlerimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu toplantının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantı ile 2017 yılını değerlendirip, 2018 yılında gerçekleştirilecek, programların, yapılacak çalışmaların neler olması gerektiğini ve bunlarla ilgili önerileri hem il müdürlüğü hem ilçe müdürlükleri bazında tartışacağız ve fikir alışverişinde bulunacağız. 2018 yılının başarılı ve hizmet dolu bir yıl olmasını arzu ediyorum” dedi.

İHA

 

Etiketler: DesteklemelerEdip BirşenGıda Tarım ve Hayvancılık
Paylaş4TweetPaylaşPinGönderGönder

İlgiliYazılar

Çiftçiye 1.2 milyar TL’lik tarım desteği bugün ödeniyor
Tarım

Tarımsal destek ödemeleri başladı!

20 Şubat 2021
“Sürdürülebilir bir gıda sistemi” için küresel taahhüt çağrısı!
Tarım

2021’de 24 milyar TL tarımsal destek ödenecek!

6 Şubat 2021
Türkiye’nin en büyük tarım işletmesinde binlerce dekar arazi suyla buluşuyor!
Tarım

MHP Milletvekili’nden tarımsal elektrik ve sulama önerisi!

3 Ağustos 2020

Bağlantıda Kalalım

Sıcak Haberler

yemek-tarifleri-domatesli-spagetti

Dünyaca ünlü şeflerden yemek tarifleri | Domatesli Spagetti

21 Nisan 2021
bebek-ve-asi-gidahatti

Sağlık Bakanlığı, tedarik etmediği aşı için hekimlere para cezası mı kesiyor?

21 Nisan 2021
Aşı karşıtlarının sayısı 50 bine ulaştı: Sempozyum yapmaya kalktılar!

BioNTech mi, Sinovac mı? Hangi aşı tercih edilmeli?

21 Nisan 2021
Twitter’dan ikinci Trump yasağı!

Merkez Bankası analizi: Gıda üretiminde salgının etkisi sınırlı kaldı

21 Nisan 2021
Gidahatti Logo

Gıdahattı.com, başta gıda olmak üzere hayatın her alanına ilişkin okuyucuların merak edebilecekleri, istedikleri konularda mümkün olduğunca yalın ve net bilgi alabilecekleri yeni nesil dijital medya platformudur.

Gıdahattı.com‘un insana ve hayata dair her konuda söyleyecek bir sözü, araştıracağı bir konu mutlaka vardır. Ayrıca sitemiz, eli kalem tutan ve hayata dair söyleyecek sözü olan herkese açık bir yayın platformdur.

Bizi Takip Edin

  • Künye
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Site İçi Arama

Copyright © 2019 - Tüm hakları saklıdır.

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • GIDA
  • TARIM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • KORONAVİRÜS
  • DEĞER KATANLAR
  • DİĞER
    • EĞİTİM
    • MUTFAK
    • BİLİM
    • ÇEVRE
    • YAŞAM
    • HAVA DURUMU
    • GÜNCEL
    • ASTROLOJİ
    • KİTAPLIK

Copyright © 2019 - Tüm hakları saklıdır.